Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogyan állítsam le? Aki volt...

Hogyan állítsam le? Aki volt ilyen helyzetben, hogy rendezte és hogy végződött?

Figyelt kérdés
Após segítséget kér, mondom neki a megoldást, erre leh.lyéz, és kiabál velem. Ezt két napja nagyon durván elkezdte. Párom kiosztotta emiatt tegnap, ma ugyanezt folytatta telefonban velem. Tiszteletlen sem akarok lenni, de félek, robbanni fogok.
2016. márc. 30. 10:18
 1/10 anonim ***** válasza:
97%

Nem kell hagyni, hogy kiabáljanak veled. Ha telefonon kiabál, leteszed, ha élőben, akkor sarkon fordulsz és ott hagyod. Ez a megoldás.

Ha normális hangnemben tud kommunikálni, akkor szóba állsz vele.

2016. márc. 30. 10:30
 2/10 anonim ***** válasza:
96%

Én megmondanám, hogy ilyen hangnemben nem vagy hajlandó folytatni a beszélgetést, majd akkor keressen, ha képes emberhez méltó módon beszélni veled. És viszonthallásra/viszontlátásra!

Ez nem tiszteletlen, de nem hagyhatod veszni a saját méltóságod, csak mert idősebb...

2016. márc. 30. 10:50
 3/10 Adri+ ***** válasza:
68%

Egyetértek az 1. és a 2. posztolókkal.

Ezt tudom mondani én is.

Adri

2016. márc. 30. 10:52
 4/10 acelsziv ***** válasza:
89%

Csak kérdezd meg: Apuka: Én bosszantottam fel magát?

Nem?

AKKOR NE RAJTAM TÖLTSE KI!!!!

És lerakod a telefont.

2016. márc. 30. 11:44
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Acélszív felröhögtem hangosan :D
2016. márc. 30. 11:49
 6/10 anonim válasza:
70%
Apám is ilyen, na jó, ő nem kiabál, de katasztrófa :D. Legjobb példa erre, amikor a telóját kell(ene) rendbe tennem, mert nem nagyon ért hozzá, de amikor kérném el a telefont, nem adja és morog (se én, se anyám nem érti ezt...). Én ilyenkor megmondom neki, hogy jó, akkor csináld meg magadnak, és ott hagyom :D, fél perc múlva már könyörög, és odaadja magától. Én ezt tudom javasolni, nálam bevált :).
2016. márc. 30. 12:20
 7/10 anonim ***** válasza:
46%
Megmondod, hogy ne kiabáljon veled, ha valami baj van, azt meg kell oldani, de nem úgy, hogy veled ordítozik.
2016. márc. 30. 12:55
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha segítséget kér, akkor nyilván nincs abban a helyzetben, hogy leosszon. Ha legközelebb ilyet csinál, akkor mondd meg neki, hogy oldja meg a problémáját egyedül, és veled pedig ne beszéljen ilyen hangnemben.
2016. márc. 30. 13:09
 9/10 A kérdező kommentje:
Azóta Kiderült, hogy nem mondtam hülyeséget (anyós hívott), de após csak lapít, mint sz@r a fűben...
2016. márc. 30. 13:19
 10/10 anonim ***** válasza:
76%
Az én apósom sem könnyű eset, de azt adna meg neki a Joisten hogy ordibaljon meg lehulyezzen, nem vagyok a lábakapcája és te sem vagy az!! Neked is jar a tisztelet!
2016. márc. 30. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!