Ez normalis hogy ennyire utalom oket vagy tulreagalom?
Szerintem is az lenne a leghatásosabb,hogyha a párod tennè helyre őket.De úgy istenigazából.
Nem èrtem hogy nem zavar, hogy eltűri,hogy így beszèlnek veled..
Te max annyit tudsz tenni,hogyha megint beszólnak,akkor felàllsz ,fogod a gyereket ès ott hagyod őket. Vagy őszintèn megmondod nekik,hogy mik zavarnak ès hogy vegyenek vissza.
Ja ès jó messze költözni az ilyen áldott jó anyósèktól.
Hozzámentél egy szánalmas féreghez és gyereket is szültél neki, de annyi gerinc nincs benne, hogy kiáljon azért akit élete párjának választott.
Köpd szemközt és mondd meg neki, hogy ezt én küldöm és ne merészelje magát férfinak nevezni, mert ez a szó nem való pühap ö csök szájára.
Mondjuk én két évig nem találkoztam az apámmal, mert nem tetszett neki,a feleségem.
Bocsánatot meg nem kértek a lopós sztori után se, ugye?
persze, hogy ne menj, se Húsvétkor, se máskor. A párod tán felfog majd valami abból, hogy mi is volna a kötelessége a családja (te + a kicsi) iránt.
de ilyen hapsi esetében nem biztatlak semmi jóval.
Ne haragudj, értem, hogy "szereted" de ő meg nem.
Én nem tűrném el senkitől, hogy így viselkedjen a párommal, szóval, ha nem akarsz még 20-30 évig ebben a légkörben élni, akkor nem látok értelmesebb megoldást, mint:
"fogom magam meg a gyereket es haza koltozok anyamekhoz! Tudom hogy oda barmikor mehetunk"
Oké, hogy szereted a párod, és biztosan ő is téged. Természetesen nem a válás a legelső megoldás.
De neki akkor is meg kéne védjen téged. Itt nem kell senkinek sem a pártjára állnia, csak tudatosítania az anyjában, hogy adja meg a neked kijáró tiszteletet. Ne kérdőjelezze meg, hogy jó anya vagy-e. Ne szóljon bele azokba a dolgokba, amihez semmi köze. Amikor meggyanúsítottak téged a lopással, akkor sem tett semmit?
A kiságy sztorit kicsit kevésbé érzem durvának, mint te, de csak azért, mert máshogy kezelném. Biztosan mondtam volna neki, hogy de jó mama, ez a kiságy jó lesz magánál, amikor látogatóba jövünk, mert én már megvettem otthonra amit mi választottunk. :)
Vedd lazábbra.
Egyébként a lopásos gyanúsítás után én nem mentem volna oda többet. Ha az unokájukat akarták volna látni, akkor jöhettek volna hozzánk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!