Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Nem tetszik neki a baba neve,...

Nem tetszik neki a baba neve, idegen nyelven akar beszelni hozza. Mit csinaljak?

Figyelt kérdés

Nem szeretnem leirni a teljes sztorit,felek hogy visszahallja valahonnan.A lenyeg,hogy nem magyar allampolgar,egyszem kisfia van (32eves,de meg mindig ugy hivja"kisfiam,megmostad a fogad ugye?")

Sminktetovalt,mukormos norol beszelunk..el tudjatok kepzelni a stilusat.Melyszegenysegbol jott egy keletebbre levo orszagbol,jol hazasodott,igy most igen jol elnek.

Nem mondom,hogy nem tamogatnak..de az en szuleim tobb mindenben segitenek anyagilag is,pedig van meg egy testverem es joval kevesebbet keresnek.De ez mellekes,nem is varjuk el a tamogatast.

Halisten kulfoldon elunk,messze tole..2-3 het mulva erkezik a kisbabank es persze jonnek latogatni egy 2 hetre.Anyukam itt lesz masfel honapig segiteni.Ok persze csak kijelentette,h ekkor jon es nagy vendegvarast var,mint mindig..

Nagyon gyomoridegem van mar most:

A

-kijelentette,h csak a sajat nyelven fog beszelni a babahoz mar ujszulott koratol

(Igy is szegenynek egybol kettot kell,meg egy 3. Undorito nyelv nem hianyzik...)

-kivalasztottuk a nevet,de neki az nem tetszik,minden egyes beszelgetesnel kozli,h csunya a neve,valtoztassuk meg erre meg arra..es mondja h mire..mert hogy ez nem babanev..

-amikor egyszer otthon voltunk nyaralni,felvittek a repterre..szuleimtol elbucsuztam es anyaval sirtunk,mivel soha nem tudjuk mikor megyunk legkozelebb..erre a kocsiban megkerdezte,h "anyad miert sirt?"

Es meg sorolhatnam,hogy jobban bemutassam..nagyon stresszes vagyok es gyomoridegem van miatta.

Jobban felek az erkezesetol mint a szulestol..ha jon,nem tudom "kiszolgalni" 2 hettel szules utan baba mellett?

mit csinaljak? Nem akarom,a babonak vmi baja legyen a sok stressztol.

2016. márc. 4. 15:54
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
41%
20-al értek egyet és azzal mi a gond, ha megkérdezi, hogy anyukád min sírt. Egyszerűen csak megkérdezte, nincs ebben semmi nagy dolog, vagy sértés. Bár, ahogy elnézem, téged igazán könnyű megsérteni, pont, mint anyósomat :)
2016. márc. 4. 17:08
 22/49 A kérdező kommentje:

Kertem,hogy kesobb jojjenek.

De o mar ugy irt,h megvette a jegyeket ekkora. O nem kerdez.

Multkor szallodat foglaltunk neki,ki is fizettuk,de nem tetszett neki,igy mashova ment...pedig nem volt gagyi hotel.

Koszi a sok leugatast,bar tanacsokat vartam..oruljetek h nincsilyen ember az eletetekben

2016. márc. 4. 17:09
 23/49 A kérdező kommentje:

A ferjem nem tud oroszul egy szot sem,nem anyanyelve!

Utolsonak,valoban tapintatos volt,amikor konnyekkel kuszkodtunk..alig akartam otthagyni a szuleimet majd mereven megkerdezi h anyaaaad miert sirt? De ugy latom nem tudjatok elkepzelni a szitut.

En vagyok hiperszuper erzekeny,o meg a normalis.koszonom a valaszokat!

2016. márc. 4. 17:14
 24/49 anonim ***** válasza:
97%
Nézd, én megértenélek, csak tudod, nekem van egy olyan anyósom, aki tiltotta tőlem a fiát 5 éven keresztül, az egész családom mindennek el lett hordva, történeteket találtak ki rólam, amit terjesztettek is. Apósommal együtt meg akarták akadályozni az esküvőnket. Soroljam? Lehet, hogy van egy minimális gond az anyósoddal, rendezd le vele, lehetőleg a férjeddel együtt, mert szerintem azon senki nem fog meghatódni, hogy anyós oroszul fog beszélni a gyerekkel és szerintem neked sem kellene ezen aggódnod.
2016. márc. 4. 17:17
 25/49 anonim ***** válasza:
34%
Hiszti...
2016. márc. 4. 17:21
 26/49 anonim ***** válasza:
51%

Mi van? még, ha egy házban élnétek!

Undorító nyelv nemlétezik, ne legyél már idióta

"Halisten kulfoldon elunk,messze tole.."

De ez a "Halisten" elgondolkodtatott.

Az a cápa? A delfin? vagy egy halászhajó?

2016. márc. 4. 18:03
 27/49 anonim ***** válasza:
91%

Anna a legszebb név a világon- teljesen mindegy, hogy neki tetszik vagy nem. Nem "babanevet kell adni - mert hisz ember születik, aki egy ideig kisbaba.

Halisten.

2016. márc. 4. 18:11
 28/49 anonim ***** válasza:
78%

Kérdező, az ide kommentelők nagy része úgy látom tipikus magyar népbetegséggel küszködik: utálattal kevert irigység.

Imádkozom, hogy kiheverje ez a nép ezt a szörnyűséget, mert ez fogva tartja az elméjüket.

Egyébként a kérdésedre szerintem egyszerű a válasz.

Ne érezd magad börtönben. Ő egy ilyen gondolkodású és színvonalú ember, akit így kell elfogadni. Nem kell nagyon belemélyedni a dolgokba, csak "túl lenni" a látogatásokon. Ha érted, mire gondolok. Sok sikert.

2016. márc. 4. 18:45
 29/49 anonim ***** válasza:
39%
28 Szerintem ez most pont nem az a helyzet. Mire lennénk irigyek, egy hülye anyósra? Nem baj az, ha valaki kérdez és a válaszokból kiderül, hogy talán mégsem akkora a probléma, mint amekkorának most a kérdező látja. Az ember néha nagyon fel tudja magát húzni, kisebb dolgokon is.
2016. márc. 4. 19:23
 30/49 anonim ***** válasza:
38%

huha...senkit sem kéne fogadno egy honapig...se anyukát, se anyost, senkit...a férjed mit szol, hogy az édesanyád nálatok lesz 1.5 honapig?

és mit szolnal, ha a te anyosod lenne ott ugyanannyi idot?

egyébként meg nem kell kiszolgálnod, ha nem akarod..ennyire egyszeru. majd feltalálja magát és besegit, vagy hazamegy.

egyébként én se értettem volna, hogy miért sirtok, de ez valoszinuleg csak azért van mert én 18 évesen egyedul koltoztem kulfoldre (segitség és ismerosok nélkul), ugyhogy én hozzá voltam szokva, hogy évente 1-2szer találkozunk.

2016. márc. 4. 21:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!