Anyósomnak tényleg nem tűnik fel?
Szia!
Nekem a leírtakból az jön le, hogy anyósod egyszerűrn nem bír téged, felteszem ez téma is otthon, így a sóginő tudja, hogy bámit megtehet veled szemben.
Én nem mennék oda többet, és hagynám őket a francba.
Örülj, hogy van család mögötted akikre számíthatsz, akik szeretik a gyerekedet is gondolom.
Szia!
Nálunk az van, hogy anyósomék a férjem testvérét és párját minden hétvègre áthívják ebédre, minket jó ha fél évente 1-2x. Az én szüleim ha hívják az egyik gyereküket és párját, akkor hívják a másikat is, nincs kivételezés, hogy csak az egyik jöhet állandóan, meg csak azt látom vendégül. Nekem ez fura volt eleinte, de aztán én nem bánom, mert nem mintha minden hétvégén ott akarnék ülni (:D), a férjem meg már elfogadta. Szerintem fogjátok fel úgy, hogy belőletek kinézik anyósodék, hogy boldogultok önállóan is, ezért nem akarnak minden áron pesztrálni titeket. Ha nekünk kellett segítség, pl a férjem ha szerelt valamit a hàzba, rögtön apukámnak szólt, mert az én szüleimre előbb számíthatunk mint anyósékra. Pedig aztán itt szó sincs anyagiakról. Ha a csajszi beszólogat neked, meg direkt megy utánad, hogy beléd kössön, nyugodtan tedd helyre, tulajdonképpen neked ő senkid. Anyósodékra meg hagyd rá, majd előbb-utóbb úgyis rájönnek, hogy mi a helyzet és kihasznàlják őket, csak gondolom a béke érdekében próbálnak jó pofát vágni az egészhez.
Arra nem érdemes számítani, hogy az "anyósék rájönnek, hogy kihasználják őket".
Azért vagyunk gondolkodó emberek, hogy jól kitaláljuk, hogy amelyik gyerekünknek adni akarunk, az szegény mindig is rászorult, amelyiknek meg nem -mert nem olyan, mint mi- ,annak meg azért nem, mert soha nem volt szüksége rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!