Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogyan iktathatnám ki anyósoma...

Hogyan iktathatnám ki anyósomat az életünkből?

Figyelt kérdés
Féltem tőle a 5 hós kislányomat. A gyerek előtt cigizett, a másik 8 hónapos unokáját olcsó 300/kg-os virslivel etette, úgy hogy előtte cigizett megkávézott összerágta a virslit és úgy adta a gyereknek. Egy pillanatra mentem el és az én babámat is etette,mert úgy nézte és nehogy beteg legyen. A páromat állandóan idegesíti, felhívja telefonon világvége hangulattal és panaszkodik,hogy nem tudja melyik csekket ne fizesse be, meg 3 hete beteg nem megy el orvoshoz,mert nincs Tb fizetve. Most az adó visszatérítésünkre fáj a foguk. Mit javasoltok, hogyan koptathatná le? A párom ragaszkodik hozzá
2016. febr. 18. 11:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
83%

És ezt elpanaszoltad már anyósodnak?

Állj ki a gyerekedért, és beszélj! Kommunikáció nélkül nehéz lesz.

2016. febr. 18. 12:29
 12/16 anonim ***** válasza:
87%
Indul a gomba szezon...
2016. febr. 18. 12:35
 13/16 anonim ***** válasza:
24%

Utolsó!

Leesett, a nap poénja! Bearanyoztad a napomat!

2016. febr. 18. 13:10
 14/16 anonim ***** válasza:
83%
Kissé felfordult tőle e gyomrom. Férjed mondja meg neki, hogy anyuka ha majd tud viselkedni jöhet.
2016. febr. 18. 16:59
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Off leszek, de szerintem elég szabálytalan egy NAV munkatársnak kiadni ilyen adatokat bárkinek is, még ha rokon is. Kicsit rápirítanék erre a rokonra.
2016. febr. 18. 19:31
 16/16 anonim ***** válasza:

Off: ne keverjük ide a NAV-ot. Az említett rokon a kérdezőéktől tud az adó visszatérítésről, hiszen ő csinálta a bevallást, nem a NAV adatbázisban nézett utána. Utóbbiért kirúghatnák, az előbbi nem tilos, csak erkölcsileg lehet kifogásolni, hogy elkotyogta.

"meg 3 hete beteg nem megy el orvoshoz,mert nincs Tb fizetve"

Ez megint csak egy óriási tévhit. Az orvos köteles ellátni,ha van tb jogviszonya, ha nincs, ez nem rá tartozik.

Ha valakinek nincs jogviszonya, egészségügyi szolgáltatási járulékot KELL fizetnie, ez most 7050 Ft/hó, és mivel fizetni KELL, megpróbálják majd végrehajtani a tartozást előbb utóbb, ha volt orvosnál, ha nem. Szóval anyósod nyugodtan menjen el orvoshoz, el fogják látni.

2016. febr. 19. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!