Az anyós megőrült?!
Ja, hát így már érthető.
Heti hét napot ott vagy, gyakorlatilag a pasid szüleinél laksz, és gondolom ez ba.ssza a csőrüket. Képzeld, nekem se tetszene, ha a fiam a nyakamra költöztetné a barátnőjét, aki még csak nem is dolgozik.
Az nem mentség, hogy tanulsz, mert addig elég sokan kibírják, hogy aludjanak együtt naponta, amíg a sulit elvégzik.
Gondolom fürdesz, használod a wc-t, eszel, iszol náluk, és bármilyen hihetetlen: ez sincs ingyen!
A stílusod meg bicskanyitogató, nem csodálom, ha nem kedvelnek a szülei.
Nálatok is nagy lehet a szerelem, ha nem tudtok minden este kufircolni, és állandó a veszekedés és feszültség. A párkapcsolat pont arról szól, hogy akkor tartunk össze legjobban, mikor legnagyobb a baj, és nem tetézzük még a másik baját azzal is, hogy szívjuk a vérét a hisztivel.
Te kezdesz idegileg belefáradni?? Mibe, hogy nyúzod a pasidat??
Empátiáról hallottál már?
Neki kell fizetni a szüleinek egy csomót, félretenni nem tud, az anyja mentális beteg, nem tud külön költözni, mellette még megy dolgozni, és a barátnője meg az anyja gyűlöli egymást, és megy a hiszti minden nap.
Szerinted mennyire lehet ki idegileg??
Nekem a férjem volt az egyetlen akinek megengedték a szüleim, hogy nálunk aludjon.
Majd ha felnősz megérted.
szóval te kimented a pasid?
ő elméletileg egy felnőtt (nem vagyok ebben biztos!)?! ha akart volna, elcuccolt volna, de majd most egy iskolás kislány majd megmondja a tutit, hogy legyen hol szétdugni? komolyan???
dolgozzál és akkor dumálj!
és akkor szted mindig tini eret vág ha nem tud a pasijával aludni? segítek: nem!
sőt van hogy házasok sem alszanak épp együtt pl üzeleti út miatt, mégsem válnak el.
ha ennyit nem bírtok ki, akkor bazi éretlenek vagytok.
de akkor hagyd a sulit, dolgozz, és költözzetek össze. ja az nem pálya ugye??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!