Miért nem engedik a szülei hogy találkozzunk?
Figyelt kérdés
Külföldi egyetemen, Angliában megismertem egy 22 éves görög fiút. Cserediákként voltam ott, összejöttünk. A szülei szerint túl idős vagyok hozzá és biztos majd gyereket akarok hamarosan és a szülei szerint nincs pénzem és ezért kell nekem a fiuk. Az anyja első nap megkérdezte hogy mennyi pénzem van. Amikor kiderült hogy jól élek és nem akarok gyereket, akkor azt találták ki hogy azért nem vagyok jó mert nagyon más a kultúrám. Egyébként egy teljesen normális lány vagyok. Mondtam a fiúnak hogy csináljon valamit, ő menti a szüleit, hogy ők csak jót akarnak neki, de engem viszont vérig sért ez az egész. 27L2016. jan. 4. 22:24
1/16 anonim válasza:
ha o lenne 27 és te 22 ok.. de igy nekem sem lenne rendben.
nem is értem mit akarsz egy kisfiutol?
2/16 anonim válasza:
Mi az, hogy nem engedik??? 22 éves felnőtt!!!Ha annyira ragaszkodna hozzád, akkor nem hagyná, hogy más szabja meg a dolgait. Ha még mindig anyuci szoknyájába kapaszkodik (aki ezek szerint egy kígyó) akkor ez nem fog jól kisülni én mondom neked...
3/16 anonim válasza:
Mi köze a szülőknek 2 felnőtt ember kapcsolatához?
4/16 anonim válasza:
Igazuk van a szülőknek, mit akar egy 27 éves lány egy 22 éves fiútól. Nem akarnak feleslegesen szívni ők sem ilyen kapcsolatok miatt, mert tudják hogy úgysem lenne hosszútávú valamelyik fél részéről.
5/16 A kérdező kommentje:
sajnálom azt aki szabályozza a szerelmet :(
2016. jan. 4. 22:45
6/16 anonim válasza:
Mond meg az Anyukának, hogy a magyarok is adnak a pénzcsomagba ami a görögöknek megy, hogy ne mennyenek csődbe, ha már ennyire méricskéli, hogy ki hogy áll anyagilag. Nekem a görögökről mindig az jut szembe, hogy nincs pénz, nincs pénz...Viccelődést félretéve,ennek így smmi értelme, mert ez a nő nem fog leszállni a témáról és addig megy, amíg véget nem vet a románcnak. Inkább próbálj ismerkedni hozzád korban jobban illő pasikkal, lehetőleg olyanokkal, akik már nagyjábó függetlenek, és nem úgy táncolnak ahogy az Anyjuk furujázik.
7/16 anonim válasza:
Hát a srác döntse el, hogy behódol-e, vagy esetleg potenciálisan boldog lesz. Melyik neki a fontosabb, a szüleinek való megfelelés, vagy adott esetben mondjuk élete szerelme.
8/16 anonim válasza:
Mert sok olyan eset van hogy az idősebb csajok kapuzárási pánikba esnek, ezért jó nekik a fiatalabb is. Hiába mondják hogy nem akarnak gyereket mert ilyenkor az is baj ha akarnak, az is ha nem.
9/16 anonim válasza:
Alapból nem veri ki a szemed, hog yaz egy 22 éves gyerek, aki még ott lóg az anyja csöcsén és nem képes kiállni magáért. Az anyja meg persze, hogy védi be a pici fiát. Tényleg ez kell neked?
10/16 anonim válasza:
hát de dolgod, de én nem erőltetném vele a dolgot. elszöszölhetsz mellette pár évig.de nem ajánlom. keress olyat aki normális, korához képest viselkedik. és nem ugrik ennyire az anyja minden szavára!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!