Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Alig engedik, hogy találkozzun...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alig engedik, hogy találkozzunk. Mit tehetnénk?

Figyelt kérdés

Barátommal(16) több, mint 8 hónapja vagyunk együtt. Nem arról van szó, hogy ritkán látjuk egymást, mert egy suliba járunk, de sulin kívül nem sokat találkozhatunk. Hétköznap azért, mert tanulni kell. Hétvégén pedig neki kell otthon segíteni mindenben, és csak azután jöhet el, de akkor is pár órára. Szórakozni pedig abszolút nem tudunk eljárni. Ha moziba akarunk menni, azzal jönnek a szülei, hogy most nincs pénz erre. Én ezt megértem, de egyszerűen annyira hiányzik, ha nem vagyok vele, és szeretném, ha több időt lehetnénk együtt. Tudom, nem egyszerű. Mit javasoltok?

Ráadásul mikor náluk vagyok, akkor velem kedvesek a szülei. De akkor mi okuk van rá? 15/L

2010. febr. 24. 18:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem is ez van. A barátommal osztálytársak vagyunk, már több mint egy éve járunk. De ha átjön délután akkor mindig telefonálgat az anyja mindenféle ürüggyel! Csak a barátom nem nagyon megy haza=) Meg hetente 1x itt is alszik:P Amúgy a szülei velem is kedvesek!! Sztem vmilyen szinten féltékenység van benne, hogy "elvesztik" a fiukat! Ez még nem jelenti azt h veled van a bajuk:) 19L +19 F
2010. febr. 24. 18:33
 2/3 anonim ***** válasza:

Menj el, segíts a szüleinek. De kajakra. Nálunk is ez volt... ha gondolod, írj privit az msneddel, és akkor elmesélem. De gondolj bele, hogy úgy kezdtük, hogy tényleg, nagyon utáltak engem, aztán mostmár az anyja jobban figyel rám mint a saját anyám (képes odajönni és lehúzni a pulcsim ha kivan a derekam stb:D)

16/L

2010. febr. 24. 18:36
 3/3 A kérdező kommentje:

köszi, hogy írtatok:)

huh hát nálunk ha a barátom később megy haza kap rendesen az apjától..

jó, írok neked privit :) Amúgy volt már hogy disznóvágás volt náluk, és akkor is elmentem, próbáltam segíteni ahol tudtam.

2010. febr. 24. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!