Milyen érzés Nektek, ha anyósodék távolságtartóak, hogyan kezelitek?
Már mikor megismertem a férjemet ilyenek voltak. Mindig kitüntetett vendégnek éreztem magam, soha egy poharat nem rakhattam arrébb a lakásban (4-5 év után se) mert vendég vagyok, hogy nézne már ki. Mindig is ki voltam szolgálva, mindenből a legszebbet és legjobbat, de mindig is éreztem azt a távolságtartást, ami a mi családunkban sosem volt. A férjemmel is ilyenek, ha haza megy(ünk). Anyósom semmire nem kérdez rá, fél hogy megbánt...(persze ha állandóan kíváncsiskodna az se tetszene :D )
Mióta összeházasodtunk kisebb dolgokat megtehetek (pl. néha elmosogathatok, kiteregethetek) de három napig köszöni utána...
Nekem lenne igényem mélyebb beszélgetésekre (tervek, vágyak, álmok, nehézségek), de anyósommal általában az időjárásnál nem jutunk messzébb, bezár.
Ti hogyan közelednétek? lehet egyáltalán, vagy már ne is reménykedjek?
Egyébként mindent megtesznek értünk és egyáltalán semmi nincs amiért neheztelnem kellene, csak azt kívánom, bárcsak engednének közelebb magukhoz...:)
9-es válaszoló vagyok!
Zárkózottak voltak velem, de a párommal nem. Ő ott nőtt fel velük, csak néhány éve költözött el otthonról. Hiszen a saját gyerekük. Tőle félteniük kellene a konhyai berendezéseket?
A 3-4 rokon pedig a párom testvérei és azok gyerekei voltak, másszóval az anyósék családja. Jól sült el. Az, hogy te meg undok vagy és irigy a saját gyerekedre, csak sajnálni tudlak. Nem értem mi abban a rossz, ha a véred összeüt egy húslevest meg egy rakott krumplit a barátnőjével.
Te így döntesz, mi nem így döntöttünk és jól sült el. Fontos viszont, hogy a párja is beleegyezését adja.
Én is főztem már meglepetésből, de nem lett összeborulás a vége. Szolidan örvendtek, aztán eltelt néhány hét és újra ott tartunk, ahol az elején...
Köszi a tippeket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!