Milyen ajándékot vegyek anyósomnak, hogy ne verje szét a kapcsolatot?
Ez nem oldható meg egyszerűen egy ajándékkal.
A férjed meg egy élettelen "anyucikisfia".
Ezt ha megoldani nem is, de a helyzetet kezelni egyedül ti ketten (férjed és te) tudnátok. Már ha ő egy kicsit a fejét (és a szívét) is használná, és felnőtt létére nem anyuci bábja lenne.
Vigyél neki egy művészien csomózott selyemzsinórt: Mama! Használja egészséggel!
De most komolyan. Egy ilyen töketlen alak miatt tepersz a banyánál? Ilyen hülyét bárhol találsz. Ha meg otthagyod és nekiállsz keresgélni akár valami értelmeset is kifoghatsz.
Bármilyen ajándlkot vehetsz neki, akkor is utálni fog. Vagy te azt gondolod, hogyha betömöd a száját egy szép vagy drága ajándékkal, akkor kedvesbb leszel a számára?
Ha a fiú az anyját választotta, akkor lapát. Jobb most, mint 5-10 évnyi pokoli házasság után, két kisgyerekkel a nyakadkon, kikészülve idegileg és megvénülve.
Látsz közös jövőt így, ezzel az anyóssal?
Ha nem áll ki érted, és nem adja anyuci tudtára, hogy szeret téged, és nem hagy el, akkor nem érdemel meg téged.
Anyósod egy dög akinek nem jó semmi.
1. Az anyós utálatát sem tudod leszerelni, sehogy.
2. A férjednek melletted kell állni, ha nem áll ott, akkor lényegében kilépett a házasságból.
3. Te is váláson gondolkodsz, ő meg ezzel fenyeget... hát
4. Ne élj gyerek nélkül - sokáig én se akartam, most 5 van, már rég becsavarodtam volna nélkülük. (tőlük is, de ez jobb :D)
(F)
Ha szeretnél gyereket akkor mindenképp lépj és keres egy másik férfit ha a férjednek nem lehet.
Anyóssal nem tudsz mit kezdeni, megváltozni nem fog. Pici fiat a szoknyája mellől irányítja és terrorizálja.
Én a meddőség miatt lépnek inkább.
Hány évesek vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!