Meg bocsájtjak mindent?
hát rendelj neki Te is tortát :)
csináltass Te képet magadról és add neki a pocakfotót a férjeddel együtt emlékbe :)
együtt laktok?
egyébként a megbocsátás hatalmas dolog. bár itt nem tudom mit kellene megbocsátani??
nem szeretünk mindenkit egyformán.
az irásodból ugy tünik, férjednek csak barátnője volt az illető hölgy, akiről terhesen képet csinált a "mama".
Te viszont felesége vagy a mama fiának.
Az én Anyósom is a férjemtől kérdezte kér-e kávét, tőlem sose :(
nem mondom hogy jól esett, de ez van,-ill. volt. a sors buta fintora megtörtént, de inkább nem irnám le:( :( :(
De azt ne felejtsd, hogy minden meny előbb-utóbb anyós lesz! majd jusson ez eszedbe huszon év mulva.
Lehet, hogy téged jobban elfogad, abszolút családtagnak tekint, ezért már nem fut udvariassági köröket.
Szerintm te gyártasz magadnak fölös problémákat.
Viszonyulj hozzá természetes módon, hiszen ő hozta a világra és nevelte fel a gyereked apját. Szerintem ennyi erény elég is az elfogadáshoz.
Csak magatokra és a boldogságotokra koncentrálj.
Anyósoddal meg legyél figyelmes,meglásd, viszonozni fogja!
:)
Azt hiszem az exre vagy féltékeny inkább. Oktalanul, hiszen őt nem vette el, téged igen.
Ne becsüld le magad, ne légy kishitű!
A férjed szeret, anyósod elfogad.
Elégedj mg
Ki estél a szerrepeddböl.
Kár volt, egész jól felépített történet volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!