Csúnyán beszéltem az anyósommal, jogos volt?
Figyelt kérdés
Harmincnyolc éves vagyok, tizenöt éve élek együtt a férjemmel és a két kislányukkal. Anyósom a mai napig nem tud engem elfogadni, amikor eljön, mindent rendszeresen átmustrál, mindig azt nézi, hogy mibe köthet bele. Éppen ma délelőtt, amikor ott volt nálunk felvettem a férjemnek, hogy februárban be szeretném adni a jelentkezésemet egyetemre (most júniusban érettségiztem le esti levelező szakon) erre el kezdett anyósom replikázni, hogy azért akarok, mert biztos van valami pasim és meg akarom csalni a párom, máskülönben miért akarnék ilyen idősen egyetemre menni? Erre nagyon kiakadtam és közöltem vele, hogy ha akartam volna, már rég megcsaltam volna a férjem, meg ne hasonlítson önmagához, akinek ahány falu annyi szerető. Megsértődött és közölte, hogy szégyeljem magam,hogy mi jogon beszélek így vele és adjak hálát a sorsnak, hogy a fia miatt egyáltalán szóba áll velem.2015. dec. 18. 20:12
31/42 anonim válasza:
Akik lepontoznak, biztos anyósok:) Kedves kérdező, Te is emberből vagy, nyugodtan kiborulhatsz egy elviselhetetlen perszónára.
32/42 anonim válasza:
A 70%os is csak egy szutyok anyós féle lehet...vagy az ő férje nem áll mellé mikor anyuci osztja...van ilyen, megekeseredett, nem kell vele foglalkozni.
33/42 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ. Tizenöt éve próbálok megfelelni neki, de sajnos nem tudok. Az rendben, hogy engem bánt, de sajnos az unokáit se szereti.
2015. dec. 20. 16:03
34/42 anonim válasza:
Szerintem igazad van! Jól megmondtad neki :) Ezentúl semmiképpen ne maradj vele egyedül és ne engedd a gyerekeidet se a közelébe.
35/42 A kérdező kommentje:
Ezek után szerintem nem is igen fog jönni.
2015. dec. 20. 19:34
36/42 anonim válasza:
De egyébként miért mész helybe a pofonért? Pont akkor beszélni ilyesmiről - vagy úgy egyáltalán bármiről a férjeddel, amikor ott van az anyja is? Mekkora támadási felület ez már... 15 éve élsz a férjeddel, és ennyi rutinod sincs, hogy elkerülj egy ilyen helyzetet?
37/42 A kérdező kommentje:
Úgy voltam vele, hogy ebből nem lehet baj, hiszen eddig mindig az iskolázatlanságom volt neki a probléma.
2015. dec. 20. 21:31
38/42 anonim válasza:
Naiv vagy. Abból indulj ki, hogy mindig mindenből baj lehet.
39/42 A kérdező kommentje:
Mondta a párom is, hogy nagyon megbízok az emberekben, sokszor hagyom magam kihasználni.
2015. dec. 20. 21:55
40/42 anonim válasza:
Seprűt a vén boszorkának!
Az életkor az nem érdem, azért nem kell senkit tisztelni.
30 éves koromig meghunyászkodtam az idősek előtt, mert ezt tanították és így neveltek. Aztán pár eset kapcsán rájöttem, hogy nem az életkort kell nézni, hanem az embert.
Ahogy velem beszélnek, úgy beszélek én is a másikkal, kortól függetlenül.
Az anyós is ember, ugyanolyat sza@ik, mint a menye, miért kellene neki elnézni mindent. A meny felnőtt, kétgyerekes anya, semmivel sem ér kevesebbet, mint az anyós.
Bakker, ha az utcán leköp egy 60 éves, vagy egy 20 éves, akkor máshogy reagálsz?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!