Csúnyán beszéltem az anyósommal, jogos volt?
Figyelt kérdés
Harmincnyolc éves vagyok, tizenöt éve élek együtt a férjemmel és a két kislányukkal. Anyósom a mai napig nem tud engem elfogadni, amikor eljön, mindent rendszeresen átmustrál, mindig azt nézi, hogy mibe köthet bele. Éppen ma délelőtt, amikor ott volt nálunk felvettem a férjemnek, hogy februárban be szeretném adni a jelentkezésemet egyetemre (most júniusban érettségiztem le esti levelező szakon) erre el kezdett anyósom replikázni, hogy azért akarok, mert biztos van valami pasim és meg akarom csalni a párom, máskülönben miért akarnék ilyen idősen egyetemre menni? Erre nagyon kiakadtam és közöltem vele, hogy ha akartam volna, már rég megcsaltam volna a férjem, meg ne hasonlítson önmagához, akinek ahány falu annyi szerető. Megsértődött és közölte, hogy szégyeljem magam,hogy mi jogon beszélek így vele és adjak hálát a sorsnak, hogy a fia miatt egyáltalán szóba áll velem.2015. dec. 18. 20:12
21/42 anonim válasza:
Nem ezen a területen gondolkodsz??? De te magad írtad, hogy eü, gyógytornász...
Nem is néztél utána...
Őszintén, ha azt se tudod, mut akarsz, miért is akarsz továbbtanulni?
22/42 anonim válasza:
Esetleg nem alkoholista is a mama? Mindig azok...
Ó és nincs esti levelező érettségi. Esti van, vagy levelező.
Rosszul hazudsz.
23/42 A kérdező kommentje:
Úgy akartam megfogalmazni, hogy nem csak ezen az egy területen gondolkodok. Mindig úgy mondtuk, hogy esti levelező, azért írtam úgy, hetente kétszer jártam. Az anyósom meg antialkoholista, utálja az alkoholt, szóval nem alkoholista.
2015. dec. 19. 15:46
24/42 anonim válasza:
Kedves 19-es! álljál már le.... Méghogy önuralom. Vérig sértette az anyós a kérdezőt, én többet szóba sem állnék az anyóssal. Lenne olyan nő, aki fel is pofozta volna ezt az anyóst. Azért mert 60 év felett van, nem jogosítsa fel, hogy a másik ember lelkébe gázoljon. A tisztelet nem jár, hanem ki kell érdemelni. Úgyhogy kedves kérdező, nagyon is jogos volt a kiakadásod.
25/42 anonim válasza:
Előző vagyok- csöppet se legyen lelkiismeretfurdalásod, nagyon is finom voltál...
26/42 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. A 19-es válaszolónak ez a véleménye, akkor legyen (gondolom ő a 21 és 22-es is) Én tiszteletben tartom mások véleményét.
2015. dec. 19. 18:07
27/42 anonim válasza:
Akkor a mama a kvázás után jogosan vághatta volna szájon? Ha a sértésre még nagyobbal válaszolt a kérdező, akkor örüljön, hogy nem jött még durvább reakció.
És bocs, továbbra se hiszek el belőle semmit... Eübe menne, ja mégse. Oda, ami csak nappalin van, utána se nézett.
Esti levelező??? Aki életében járt bármelyikre, sose használná így.
Mindennek bedőltök?
28/42 A kérdező kommentje:
Sokan használják így, akikkel egy osztályba jártam, mind így mondták. Estin jártam, ha így jobban tetszik. Az egészségügy érdekel a legjobban, de ha abba nem tudok belefogni, akkor megpróbálok más szakterületre továbbmenni. Szerencsére matematika jól megy így megpróbálhatom a közgazdasági szakot is. Nem néztem még konkrétan utána, hogy mi hogy indul, ezért nem tudhattam. Egyébként mint mondtam, nem kell elhinni kedves válaszadó, ah nem akarod. Saját véleményed, Mint mondtam, én tiszteletben tartom.
2015. dec. 19. 22:11
29/42 anonim válasza:
Egyáltalán nem k.vázott, erről szó sem volt kedves 19-es. Már módszeresen 15 éve furja a drága mama a menyt, nekem úgy tűnik. Anyósnak nem jött össze az élet, úgy gondolja, másnak se jöjjön össze.
30/42 anonim válasza:
kedves 19-es - én azért hiszem el, mert hasonló cipőben járok. Velem 20 éve csinálja az anyósom ezt.Illetve csinálná, mert csak akkor megyek hozzá, ha muszáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!