Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért kell lenézni azt aki...

Miért kell lenézni azt aki mer segítséget kérni (pszichológus)? Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Sajnos van egy kis szorongásom, szociális fóbia, enyhe, de zavaró számomra, ezért elmentem pszichológushoz. Sokat segít, csak meg kell találni az okát, mert én sem tudom még miért alakult ki.

A lényeg, hogy egyszer vitt a párom, tőlük mentünk, időpontra és hát ugye ilyenkor az ember nem marad, megy és kész. Ekkor felmerült, hogy de miért? Annyit mondtam, hogy orvoshoz kell mennem. Na de ők is elmentek bevásárolni, ami pont arra van ahol a kórház, látták az autót és hát anyósomnak vannak mint kiderült barátnői, akiktől megtudta, hogy hol jártam vagyis elvileg látott a nemtudomki, hogy hová várok... Azóta ha találkozunk, megkérdezi, hogy hogy van az az izém, milyen gyógyszereket kell szednem, (egyszer megjegyezte hogy neki is kéne valamilyen altató, hogy irassam már fel!) , családi találkozóknál megjegyezte a mamáéknak, amikor tőlem kérdezték, hogy hogy vagyok, hogy jaj hagyjad dilidokihoz jár szegény... Mintha valami komoly betegségem lenne! Utána meg a mamáék pl már nem is foglalkoztak velem, mivel idős, persze hogy furán néz rám...

Apósom meg megjegyezte, hogy biztos valami divat agybajom van!

Párom nem nagyon száll velük szembe, főleg, hogy sokszor úgy kérdeznek meg pl anyósom amikor nincs ott pont!

2015. dec. 11. 21:29
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Nekem 20 év után sikerült pszihológus segítségével megszabadulnom az állandó migrénes fejfájástól!Egyetlen másfél órás beszélgetéssel (magánrendelés)felszínre került a szorongásaim kiváltó oka. Megtanultam kezelni és írányítani az életem.Kezdetben gyógyszerekre volt szükségem, de már lelkileg megerősödtem.Már nem akarok mindennek és mindenkinek megfelelni, mert ez felőrölte az összes energiám.Ne törődj senki mással, gondolj magadra! A párod támogatása nélkül is végig tudod csinálni!Ne várd el senkitől, hogy megértsen, mert ők nem élik át azt, amitől Te szeretnél megszabadulni.Igenis tarts ki, mert a gyógyuláshoz hónapok kellenek.

2015. dec. 13. 20:15
 22/23 anonim ***** válasza:
40%
Jézusom ilyet, hogy örömmel létezni, meg tudásfája.com inkább ne is olvass, mert kiolvasztja az agyad! Azokon az oldalakon annyi ostobaság van, hogy azzal értelmes embereket riogatni lehet...
2015. dec. 13. 23:08
 23/23 anonim ***** válasza:
A lenézés egy jellemvonás. Akinek van ilyen, az bármikor, bármiért képes lenézni mésokat, a téma, az "ok" irreleváns.
2015. dec. 14. 00:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!