Anyósom legutóbbi húzása, jogos, hogy rosszul esik?
Figyelt kérdés
A párom gazdag nénikéje küldött neki egy kis pénzt, mert találkozott az anyukájával. Az anyukája négyszemközt azt mondta a páromnak, hogy csak akkor kapja meg a pénzt, ha előlem eltitkolja, és félreteszi magának. A párom elvette a pénzt, majd elmondta nekem. Haragszom az anyukájára, mert semmi oda nem volt erre (közös számla van, egyformán keresünk, egyformán költünk), és nem értem, hogy miért nem tudja végre, lassan négy év után elfogadni, hogy boldogok vagyunk a fiával. Mit gondoltok, túlreagálom?2015. dec. 11. 19:32
11/13 anonim válasza:
7 es vagyok. Nem ertem , mi a nulla pont. Miert nem eleg ha tudnak egymas dolgairol a parok es nincs titok. Ehhez nem kell kozos szamla. Viszont ha barmi tortenik jo ga egyedul is tud donteni az ember. Es ehhez eleg egy baleset. Nem kell valasra gondolni.
12/13 anonim válasza:
Megertelek, hogy rosszul esik a dolog. Az anyosod nem fogad el teged. Örülök, hogy a parod öszinte veled. Hogy közös szamla vagy nem közös, azt a par/hazaspar döntse el, ne az anyos. Nem helyes, hogy az anyos feltetelhez köti az ajandekpenzt, föleg, hogy nem is töle szarmazik. A parodtol elvarnam, hogy az anyjanak elmondja, hogy elötted nincsenek titkai, es a "nagynenis penzröl" is tudomasod van. Ha a parod megigerte az anyjanak, hogy neked nem szol a penzröl, akkor azzal csak megerösitette a hiteben, hogy te könnyelmüen bansz a penzzel vagy magadra költened, es ezaltal a fia szegeny aldozat, akit kihasznal a parja/felesege. Akarhogy is van, NEM az anyos feladata eldönteni, hogy mire költsetek a nenis ajandekpenzt.
13/13 anonim válasza:
Tapasztalat: SOSEM FOG ELFOGADNI!!!
Elvetted a fiacskáját, mert te fontosabb vagy neki, mint ő. Sosem békél meg, kerüld el. Nem fogod meggyőzni, belátásra bírni, örök ellenség vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!