Szerintetek meghívjam anyóst az óvodai eseményre?
Figyelt kérdés
A férjem nem tud ott lenni. Most rajtam múlik, h anyósom jöhet-e. Nem igazán rajongok az ötletért, h elhívjam, de kicsit lelkiismeret-furdalásom van miatta.2015. dec. 10. 21:12
1/8 anonim válasza:
Ez kevés információ. Én elhívnám a saját anyósomat, nem lenne kérdés.
Gondolom, neked is van okod arra, hogy nem akarod elhívni. De ha ezt nem osztod meg velünk, nem fogunk tudni használható véleményt formálni.
2/8 A kérdező kommentje:
Az az információ vele kapcsolatban, hogy nem szeretem. Gyakran okoz nekem gyomorgörcsöt az ötleteivel, beszólásaival. Ha csak tehetem, kerülöm.
2015. dec. 10. 21:42
3/8 anonim válasza:
Akkor ne hívd, gondolom ezt szeretnéd olvasni. A saját szüleid se lesznek ott ezek szerint, ennyi erővel őket is hívhatnád.
4/8 anonim válasza:
szerintem egy ilyen eseménynél nem az a mérvadó, hogy neked milyen a viszonyod, hanem a gyerekednek milyen a viszonya a nagymamájával. ha jó, akkor elhívnám, hisz nem rólam szól, hanem a gyerekről, hagy csodálja a nagyi is :)
6/8 anonim válasza:
Igy van,4 nek nagyon igaza van.Attól mert te nem szereted,ők még szerethetik egymást.A gyereknek szüksége van nagyira is papira is,nem csak szülőkre
7/8 anonim válasza:
Neked: anyósod, gyerekednek: nagymama! Így gondold végig.
8/8 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a válaszát. Mindenkinek nyomom a zöld kezet.
2015. dec. 11. 22:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!