Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósomat hogyan tudnánk...

Anyósomat hogyan tudnánk rávenni, hogy menjen haza a saját otthonába?

Figyelt kérdés
Anyósom 5 hete beállított hozzánk, és este közölte, hogy nem szeretne hazamenni, mert összevesztek apósommal és nem bírja látni. Férjemmel egy 50 m2-s panelban élünk, másfél szobás, az egyikben mi vagyunk, a másikban a 8 éves kislányunk. A többi helység pedig kicsi. Ruhát, ételt, italt, mindent állunk neki 5 hete, és képes a kislány szobájában egy felfújható gumicsónakban aludni. Sajnos szerényebb körülmények között élünk, örülünk, hogy kettőnk fizetéséből kijövünk hárman, ezért Ő még pluszban megterhelő bármennyire is csúnyán hangzik. A lelki oldaláról már nem is beszélve. Egy edényt nem mosogat el, egyszer meg nem főz, tévézik egész nap és eszik. Tegnap este betelt a pohár! Kislányommal beszélgettünk, mikor lecsukta ránk a villanyt és ilyet szólt: - Egy kicsi babának este 19-kor ágyba kell bújni, jó éjt anya. Közöltem vele, hogy már rég nem kicsi baba és itt nem szokás 19:00-kor aludni és ha ez nem tetszik akár haza is evezhet a kis gumicsónakjával. Erre elkezdett sírni férjemnek, hogy megalázom az emberi mivoltjában. Férjem mondta neki óvatosan, hogy jobb lenne mindenkinek otthon a megszokott környezetében... de semmi. Apósomat többször kértük, hogy hívja haza, de csak azt hajtja, hogy egy kis ideig még hagyj pihenjen már idegileg -_-
2015. dec. 10. 19:23
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, tegnap este elbeszélgettünk vele! Férjem halkan kedvesen mondogatta neki, hogy meddig akarja még ezt, de én megmondtam: HAZAFELÉ! Olyan érveket hozott fel, hogy muszáj neki pihenni testileg lelkileg a perpatvar után. Erre férjem is felcsattant, hogy akkor ez az 5 hét alkalmas volt erre és vasárnap megy haza. Nem tetszett neki, de nem szólt csak pofákat vágott. Apósomat felhívtam ma munka után, közöltem vele, hogy akkor a wellness véget ért mindenkinek, vasárnap reggel megy anyuka.
2015. dec. 11. 17:47
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Vasárnapra mindenképp szervezzetek programot, hogy időben el kelljen indulni és ne tudja húzni az időt, előtte kidobjátok apósnál.
2015. dec. 11. 20:47
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
majd írd meg mi volt
2015. dec. 12. 09:53
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Remélem sikerül.

Bár az anyóssal könnyű összeveszni! Elég ha mondasz neki valamit!

Jól tettétek!

2015. dec. 12. 21:15
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Helyesen tetted. Hazament már az akasztani való ráncos bocskor?
2015. dec. 13. 12:42
 16/26 A kérdező kommentje:
Hazaért, azóta már telefonált apósom. Szépen segítettük összepakolni, kikísértük az állomásra, feltettük a vonatra. Mondjuk nekünk kellett megvenni a vonatjegyet természetesen... bár igaza volt az egyik válaszolónak, mindegy, csak menjen.
2015. dec. 13. 16:34
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Minden elismerésem a tied, kérdező. Ilyen határozottan kell intézni az efféle ügyeket.
2015. dec. 13. 16:49
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Gratula.

Itt az idő felkészülni az utolsó hétre, és ügyelni, hogy ünnepekre minden meglegyen.

2015. dec. 13. 19:51
 19/26 A kérdező kommentje:
Kellett azért a biztatás. Köszönöm mindenkinek.
2015. dec. 14. 19:47
 20/26 anonim ***** válasza:
Nincs mit! Egy gonddal kevesebb.
2015. dec. 14. 19:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!