Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit csináljak anyósommal,...

Mit csináljak anyósommal, hogy ne tegye direkt az ellenkezőjét amit kérek?

Figyelt kérdés

Tudja, hogy a gyerkőcnek nem adunk csokit-csipszet és egyéb szemetet. nem azt mondom, hogy nem kap, de hetente egyszer egy csoki. Ha édességre vagy rágcsára vágyik én szoktam itthon egészséges(ebb) dolgokat készíteni.

Na anyósom ezt semmibe veszi. Már nagyon sok vitánk volt vele ezzel kapcsolatban. Ha átkéri magához a kislányt leülteti a tv elé (igen, itthon is egy nap egy 5-10 perces mese mehet csak) és csoki meg csipsz hegyeket ad neki.

Nem akarok drasztikus lenni, hogy addig nem engedem át hozzá mert ettől függetlenül jó nagymama és a kislány is szereti őt.

De nagyon bu.kó viselkedés, hogy ennyire figyelmen kívül hagyja a nevelési elveinket.

2015. dec. 4. 15:01
1 2 3 4 5
 41/44 KiaraPro válasza:
27%
Na pont ugyanez a problémám. Én még csak most vagyok terhes, de szeretnék egészséges gyereket nevelni. Erre az anyos kozolte, hogy márpedig biztos lehetek benne, hogy ő mindent meg fog venni az unokának, amire ő rámutat, és nyugodtan megetet vele egy tábla csokit barmikor, en meg majd probalkozzak csak otthon a fozelekkel. Hiaba cukorbeteg a fel csalad, es hiaba hizik el az emberiseg, ot ez sajna nem erdekli, es mar most osszevitaztunk ezen. En sem akarom teljesen eltiltani az edessegtol, de esszeru keretek kozott, es egeszseges nasival. Vegul mi is arra jutottunk,hogy csak a jelenletunkben talalkozhat a gyerekkel majd. Jahh, es ami az egeszsegmanias embereket illeti: aki szerint normalis izfokozokkal, ures kalorias cukorral, koffeines italokkal, natrium glutamattal es barataival "kenyeztetni" a gyereket, az felreerti a szo fogalmat. Szeretettel es gondoskodassal lhet kenyeztetni, es azzal h nem cseszed szet direkt a gyerek egeszseget, ha masok honapok, evek ota azon dolgoznak, h. Normalis kajat egyen, ne azt a mekis szart, amit manapsag etelnek neveznek egyesek. A tevezes resszel is egyetertek, nincs szukseg meg egY agymosott idiotara ezen a vilagon, mert mar igy is sokan vannak...
2016. ápr. 20. 01:36
 42/44 KiaraPro válasza:
0%
Na. Ha meg olvassa valaki ezt, akkor kezdodhet is a lepontozas :) De elore szolok h le***om...:)))
2016. ápr. 20. 01:39
 43/44 anonim ***** válasza:
42%
Ha már mindenáron ilyen szinten az egészségre törekszel, akkor miért adsz gyümölcslevet, ahelyett, hogy eredeti formájában enné a gyümölcsöt, zöldséget?????
2016. júl. 27. 20:15
 44/44 anonim ***** válasza:
0%

Teljesen egyetertek kerdezo.

#41, na ha nekem ezt mondta volna ilyen stilusban, akkor a kepebe rohogtem volna h "akkor nem fogod elvinni a gyereket, csak a jelenletunkbrn lathatod, vagy szulj magadnak". Az ilyen barmokat felrugnam a holdra, en szulom es o meg jatsza az agyat h o a kedves nagyi, hat meg a fa szomat.

Nen furcsa h a zsidok (akik jo csaladbol szarmaznak) hasonlokepp nevelik a gyereket, es a tv szepen ki van iktatva, helyette logikai jatekok mennek, csaladi program, stb. Milyen furcsa h beloluk orvosok, kutatok, gazdasagi egyetemet vegzett hihetetlen okos gyerekek lesznek? En is igy fogom nevelni a gyerekemet, es ha valaki ebben keresztbe tesz, az szepen el is bucsuzhat a MI gyerekunktol. A parom teljesen igazat ad nekem, tetszenek neki a nevelesi elveim.

2017. máj. 29. 13:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!