Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogyan ne bántsam meg?

Hogyan ne bántsam meg?

Figyelt kérdés
Kiderült, hogy terhességi cukorbetegségem van. Szigorú diéta szerint kell étkezzek és meg van szabva, hogy pontosan 3 óránként ehetek. 7kor kezdem a reggelivel, így a vacsora 19:00-ra esik. Eddig sűrűn vacsiztunk anyósoméknál, jól kijövünk. Mindig 17-17:30kor vacsiztunk. Most hogy alig ehetek valamit és azt sem akkor így nem szeretnék menni hozzájuk. Mivel a diéta miatt állandóan éhes vagyok. Múltkor csak a férjem ment vacsira én otthon maradtam, küldtek vacsira kaját. Mivel nem tudtam pontosan miből mennyi van benne nagyjából kiszámoltam, hogy egy tányérral eszek a levesből utána magas lett a mért érték ahhoz képest amiket én szoktam mérni... Emiatt a diéta sikere érdekében nem szeretnék menni. De ha ezt így megmondom akkor is meg fog sértődni. Nem tudom mit mondjak
2015. dec. 3. 12:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem jól próbálod megoldani a problémát. Elmenni el kéne, max. előtte megbeszélni, hogy nem kajálni mentek. Elmondani nekik, hogy mi a szitu. Ezt tartsák tiszteletben. Inkább így próbáljátok megoldani, nem úgy, hogy akkor nem mész hozzájuk, mert akkor elhiszem, hogy megbántódnak. Ha elmondod mi a gond, szerintem nem lesz harag.
2015. dec. 3. 14:20
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem tudod ezt így elmondani anyósodnak? Mármint a diétáddal kapcsolatos dolgokat. Akkor valószínűleg főzne úgy és ennétek később.

Ha nem szólsz semmit, jó hogy nem tudja mi bajod és rosszul érzi magát!

2015. dec. 3. 17:40
 13/13 anonim ***** válasza:
80%

Én tudom, mit mondj: diétáznom kell.

Ha ebből nem ért, akkor úgyis mindegy.

2015. dec. 4. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!