Hogyan ne bántsam meg?
te nagyon buta vagy,
megmondod neki, hogy mi a bajod, max viszel kaját
Szerintem is eltúlzod. Vagy a következő hónapokban nem mész sehova a terhességi cukor miatt? Elég nagy butaság lenne.
Előtte beszéld meg anyósoddal, hogy diétázol ezért csak fix időben és nagyon keveset ehetsz.
én jól érezném magam 2 tojással, mert mások nem felelősek az én magzatomért, csak én. így...én 2 tojást ennék, míg mások kétpofára zabálják a zsírt. igen. pedig nem vagyok mártír-terhes típus (én minden nap szúrom magam 6 hónapja, mert amúgy elhalna a magzat, véralvadásom miatt)
esetleg, ha nem bírod ki a falatozgatást, azt csinálhatnád, hogy nem vacsorázni mentek át, hanem tényleg programot csináltok. amit náluk is lehet akár, de nem az evéssel van összekötve (pl. társasjátékozás)
25 hkm
Pontosan Azzal sérted meg hogy ha nem mész el!
Nem hinném,hogy anyósod nem érti meg,hogy nézd terhességi cukros vagyok ezért előírás szerint kell étkeznem. A varázsszó:kommunikáció.
És még mielőtt belekötsz,nekem az egész életem diétázásról szól,nem csak a terhességem alatt.
Mindent meg lehet oldani,de amilyen irányba elviszed ezt a "problémát" az énszerintem már túlmegy azon hogy terhességi hormonok.
Inzulinrezisztens vagyok, ugyanazt a szigorú diétát tartom, mint TE, de nem 9 hónapig, hanem életem végéig.
Elmész hozzájuk, viszel egy kis salátát, sajtot, diót, mandulát, azt lehet olyankor is enni, és este 7-kor kérsz a bablevesből, amit főzött. Egyébként a bablevesben a bab, a répa, a zöldség, mind lassan felszívódó szénhidrát, ami kevés fehér liszt esetleg a rántásban van, annyi belefér vacsorára is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!