Ha jó viszonyban lennétek a nagyszülőkkel és együtt élnétek, elköltöznétek csak azért, mert "így illik"?
Külön van minden: konyha, bejárat, vízóra, villanyóra.
Az alsó szinten élnek a nagyszülők ketten, a felső két szinten pedig a szülők két gyerekkel.
Ha nektek így megfelelő lenne, nem lennének viták, kölcsönösen segítenétek egymást akkor elköltöznétek?
10es válaszoló nekem csincs semmi bajom a családommal,nagyon is jo viszonyban vagyunk.
De valjuk be nagyon rtikasag az amikor együttélés alatt is megmarad a jo békés csaladi kapcsolat!
ez kb 100bol Max 2csalad.
Többségben van az hogy igenis együttélés alatt megmérgezi vagy a "családi kapcsolatot"vagy a Férj rs feleség kapcsolatát.
En ennek nem adtam meg a lehetőséget.
Ha egyszer valaki családot alapít akkor igenis legyen "külön"család es önálló életet elni.
Mert semmi garancia arra hogy az együttélés utan megmarad a jo kapcsolat a szülőkkel.... Es vallaljak a gyereket sorba mert hat tok jo minden...es amikor problema alad viszont mar nem tudnam lepni tovabb hisz alberletett keresni gyerekkel nem egyszerű!
Láthatod mar a kerdezonek van is 2gyereke es mivan ha egy x idő utan a kerdezonek majd dönteni kell nagyszülők vagy a férje?
En azert senkinek se nyalnám fényesre a segget hogy elfogadják a párom.. Vagy bar mi mas csak hogy egyutt eljek a nagyszulokkel.
Egyutt lehet élni bárkivel hosszas évekig csak akkor ha mindenbe bólogatnak a nagyszülők kéréseire!
De ez igy akkor sem egy különálló csalad hisz alkalmazkodni kell és "függnek" a nagyszuloktol!
Miért függnek tőlük?
Mivel így tudnak spórolni, ha megromlik a viszony el tudnak költözni.
A gyerekek 8 és 10 évesek.
" Új munkahelye van, ott mondják neki hogy ez milyen furcsa, már rég el kellett volna költözni. De hogy miért, azt nem tudják megindokolni."
Az illik szó nem érdekel semmilyen területen. Mindenki élje úgy az életét, ahogyan akarja. Ha nekik így jó, és megvan a kellő önállóság, akkor semmi értelme költözni.
Én ezt a közelséget nem bírnám, de mondjuk az én anyukám se bírná, hogy ne adjon folyton tanácsot mindenben. Aztán ne sértődjön meg, mert szerinte sosem hallgatok rá. Nálam ez a kizáró ok. De ez én vagyok, attól másnak még lehet más a jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!