Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ti mit csináltatok? Már nem...

Ti mit csináltatok? Már nem bírom.

Figyelt kérdés
Anyosomat nagyon szereti 1éves kis fiam és ő is őt. Állandóan a kezébe van vagy folyamatosan játszik vele (én szeretném ha néha egyedül is játszana)Bem teszi le. Odáig fajult a dolog hogy jobban szeret a gyermekem nála lenni mint nálam. A párom anya kicsi fia és nem szól neki. De amikor egyszer még is rá szólt hogy tegye le mert egész nap a kezébe volt, akkor meg ki ment a szobából és megsértődot. Mit tegyek már nem bírom.

2015. nov. 5. 01:05
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem ez nem féltékenység. Aki ilyet mondd az jobban szereti ha más foglalkozik az ő gyerekével. Teljesen normális,hogy ki van akadva a kérdező! Ha néha-néha látja a nagymamát és elvan vele egész nap, azzal semmi gond nincsen. De persze ha elkényeszteti,hogy csak a kicsivel van foglalkozva, akkor nem ő lesz ott napi 24 órában,hogy rázza a fenket,hanem TE. Természetesen kell szocializálódnia, ezzel nincs gond,hogy örül a másik embernek. Ne hidd azt,hogy nem téged szeret a legjobban. Csak tudod "anyát minden nap látni és kicsit unalmas".:)) Sajnos ez van,ezt el kell fogadni. Az apuka meg igazán ki állhatna melletted, Te vagy a felesége neki szültél gyereket és nem a nagyanyjának. Magadnak és a párodnak szülsz gyereket, a rokonok az egy dolog. Nagymama azért van ha már nem bírod a hajszát akkor foglalkozzon az unokájával és szeresse feltétel nélkül. De amikor Te rázod a fenekét heti 7 napig 24 rában és játszol vele eteted stb, és elcseszik a napi rutinotokat az baromira idegelő tud lenni mivel kezdheted előről az egészet. Próbálj beszélni a pároddal, ne legyen ennyire anyuci fenekébe, mert anyuci nem lesz mindig ott. Te viszont tovább leszel vele, és ha azt szeretné,hogy ez az állapot így is maradjon, akkor tegyen is érte és igenis segítsen neked! Nem egyedül csináltad a gyereket ő is kellett hozzá és felejtsük el már végre azt,hogy ennyire férfiorientált világba éljünk!
2015. nov. 5. 10:16
 12/23 anonim válasza:
27%
véleményem szerint itt az a legnagyobb gond, hogy a gyerek a normálisnál sokkal erősebben fog emiatt kötődni a nagyihoz, itt szerintem teljesen mind1 h nagyi, papi vagy ovónéni..tökmind1 ha a gyerek tulzottan kötődik valakihez az baj... mert akkor annak a valakinek a hiánya majd nagyon megfogja őt viselni. tény hogy egy 1 éves gyerek egyedül nem fog játszani de tény az is hogy szoknia kell azt is h nem lehet folyamatosan valakinek az ölében. ha majd 10 évesen sem tudjátok egy félpercre sem egyedül hagyni akkor majd nagyi foghatná a fejét...de nem fogja..csak anyuka. 26 évvel ezelőtt senki sem gondolt arra h a gyereket minden alkalommal zenevel altatjuk annak mi lesz a következménye...? az lett ah a 26éves férjem tv/rádió nélkül ma sem képes elaludni...lehet bármilyen fáradt s nem gond az sem ha nekem szétszakad emaiatt a fejem...ezzel csak azt akartam mondani hogy a gyereket nem kellene hülyeségekre rászoktatni... sem arra h valaki mindig ölben tartja sem arra h valaki kiszolgálja sem semmire
2015. nov. 5. 10:31
 13/23 anonim ***** válasza:
40%
Teljesen egyet értek az utolsó kommentelővel
2015. nov. 5. 10:39
 14/23 anonim ***** válasza:

Költözz el, itt más megoldás nincs.

Ezért nem kell hajléktalanként gyereket vállalni más jóindulatára építve.

Lehet, h igazad van, de azt nem mondhatod meg anyósnak, hogy a saját házában hányszor találkozhat valakivel. Amíg mama szoknyájára vagytok utalva, persze, hogy titeket is gyerekként kezel.

2015. nov. 5. 21:58
 15/23 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszokat nagyon aranyosak vagytok. Szerintem kell egy kicsit hogy egyedül is el legyen egy fél órát legalább mert később még nem fog tudni egyedül játszani. Hogy mért nem hagyom el a páromat mert attól mert az anya szoknyája alatt van attól én meg szeretem, és nekünk szültem a gyereket. Nem lenne muszáj itt élnünk anyámnál is láthatnánk.. 😂
2015. nov. 6. 07:57
 16/23 anonim ***** válasza:
62%

szerintem örülni kéne, hogy van, aki foglalkozik a gyerekkel, ha már te nem akarsz/nem tudsz.

Jobb a gyereknek, ha nem hagyják egyedül, mit csinálna egy egy éves gyerek egyedül?

Ha pedig az nem tetszik, hogy az anyósod benne van az életedben, akkor teremts önálló életet magadnak.

Egyelőre szerintem biztosítják a fejed fölé a fedelet + a gyerekfelügyeletet ingyen, amit te nem akarsz/nem tudsz elvégezni.

2015. nov. 6. 10:24
 17/23 anonim ***** válasza:
10%
Utolsó kommentelő szerintem enyhén szólva szűklátókörű vagy. Mi az, hogy mit csinálna az 1 éves gyerek egyedül? Pl játszana. 2-3 órát csak el van a gyerek magában,ha más nem 1 órát. Az anyuka sem robot már ne is haragudj.Szerintem elfelejtetted milyen pici hyerekkel lenni a nap 24 órájában.Csodás dolog,de pihenni kell.Csak ha valaki elcseszi a napi rutinodat majd kivi leszek Te h reagálnál rá. PL Te minden nap reggel 5kor elmész szarni és más ül a budin és kotlik fél órán keresztül,Te addig lehet,hogy befosol.Ez már felborítja a napi rutint. Egyáltalán semmilyen élethelyzetbe nem gondoltok bele.Mielőtt lefikázzátok a férat egyént előtte gondoljátok át,hogy ez talán mégsem féltékenységről és nem akarásról szól
2015. nov. 6. 20:13
 18/23 anonim ***** válasza:
Ja az elírásokért sorry..a javítás:*fáradt* gyerek*
2015. nov. 6. 20:15
 19/23 anonim ***** válasza:
Közben még eszembe jutott,hogy a kérdezőnek van öröksége..Tehát nem kötelező ott laknia az anyósnál, ahogyan azt írta.Nem egy ágról szakadt senkiházi a kérdező,aki nem tudna a gyerekének lakást biztosítani.Tény,hogy nem az Ő érdeme,hanem a szüleinek köszönhető,de örökség.Szóval ennyit erről...
2015. nov. 6. 20:18
 20/23 anonim ***** válasza:
Remélem, a helyesírásra anyósod tanítja majd, nem te. Borzalmasan rosszul írsz magyar nyelven.
2015. nov. 7. 00:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!