A barátom anyja rettenetesen féltékeny rám, pedig én nem követtem el ellene semmi rosszat. Mit tegyek?
A barátommal 6 hónapja vagyunk együtt, ezalatt már megismerhettem az összes családtagját - alapból nem szimpatikus család, de igyekszem jóban lenni velük, nem vagyok ellenséges, próbálok mindenkit elfogadni, és az anyján kívül kedvelnek is. Vagy legalább megférünk egymás mellett, ha néha odamegyek (már ezt is lecsökkentettem minimálisra).
Az anyja viszont keresi a gyenge pontjaim. Sérteget, de eléggé burkoltan ahhoz, hogy szeretett fiacskája ne vegye észre. Nem hagy minket kettesben lenni. Állandóan panaszkodik. Simán benyit a szobába, amikor ketten vagyunk zárt ajtó mögött és nekiáll simogatni a fiát, és nézi mit csinálunk (épp ölelkeztünk, amikor benyitott, jobb híján egy képnézegetőt sikerült behívni laptopon, erre fitymálóan húzta a száját). Vagy hangoskodik az ajtó előtt, pakol stb. Mindenbe beleüti az orrát, pl a közös programjainkba is. Ma találkoztunk volna a barátommal (gyakran megyünk kirándulni) erre kikönyörögte hogy őt vigye el, mert már rég volt. (Korábban is emlegette, hogy engem bezzeg visz.) Ha valamit mi nem úgy csinálunk otthon ahogy ők, akkor szimplán kiröhög, de az okát se tudja...
Nincsenek barátai, utálja a munkáját, nincs megelégedve az életével, állandóan panaszkodik, amikor elmentünk egy hétvégére párommal egyfolytában hívta telefonon, és az a tipikus "mer ingyért van" (a lényeg hogy ha valamit ingyen megszerezhet akkor is megszerzi, ha nincs rá szüksége).
Egyszóval anyós (lenne) a legrosszabb fajtából!
Lehet egy ilyennel kezdeni? Gondoltam, ha nem megyek amikor otthon van, megoldom a dolgot, de ez simán betesz nekem távolról is.
Csak a szakítás a megoldás ilyenkor?
szia, hasonló a helyzet. Nálunk odáig fajult, hogy nem mehetek hozzájuk át...Pedig sokszor próbáltam a kedvükbe járni.
amúgy 7 éve vagyunk együtt.:)
Sajnos vannak ilyen rosszféle emberek , buták.
2 ève vagyok a pàrommal s azota megy a harc
anya, fia ès ķöztem.
Első fèl èvben normàlisnak tünt az anyós azután kezdödtek a problèmàk, mikor már làtta hogy jol kijötün...
Birttam másfél évig aztán ott kellet hagyjam a srácot mert már oda fajult az egész dolog hogy az anya kirakott a lakásbòl, mind kettönket.
2 hónap szakitàs utan könyörgöt a sràc béküljek ki sirt szò szerint.
Ugylàttam hogy tènyleg akar, kellek neki kiakar tartani meletem adtam egy esélyt persze feltételek volttak szabva s azt igèrte h minden OK lessz.
Kibèkülès utàn az anya kèrte a bocsànatot, kedveskedet szemembe stb...
1 honapig tartot ez kb aztan hirtelen kiderült hogy a lakás kulcsot magàhoz vette 1 hagyott nekünk..
Jellzem 3 lakàs van az anya nevèn s mèg a mai napig se hadja hogy külön èljünk kulcsa van s volt rà eset hogy berontott lakásba...
Ugyhogy az ilyen nőszemèly első perctől irigy,
alapból negativ felèd
Vagy fèltèkeny nincs mit kezdeni s te csak mèg 6 honapja vagy a pàroddal mi lessz kèsöbb... Undoritòak az ilyen emberek nem tisztelik az embertàrsukat sőt még van amelyik èlvezi is hogy ezt csinàlja s a hàtad mögöt kacag...
Megtaláltam ezt a régi kérdésem :D
Hátha valaki olvassa a fejleményt: végül szakítottunk, és sokkal jobb párom van, aki kiáll mellettem és szerintem a családja is kedvel (annyira nem közvetlenek, de mégis teljesen máshogy állnak hozzám). :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!