Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Dobjam ki a párom anyját a...

Dobjam ki a párom anyját a lakásból?

Figyelt kérdés

A párom anyja kb fél éve vált el a férjétől. Mivel kicsit döcögősen alakult a vagyonmegosztás, így megkért minket, hogy 1-2 hónapra had költözzön hozzánk. Mi belementünk.

Azóta viszont úgy beette magát mint a rozsda. Mindenbe beleszól, mindent átrendez, kezdek tőle besokallni. A párom jól érzi magát, mert az anyja állandóan a kedvét keresi. Ha probléma van, még egyszer sem foglalt állást egyikünk mellet sem. Már kértem rá, hogy beszélgessen az anyjával, hogy mikor költözik, amire mindig azt mondta, hogy már folyamatban van, csak még ezt-azt el kell intézni. A héten viszont fültanúja voltam egy telefon beszélgetésnek az anyja és az egyik testvére között, amiben épp azt beszélték meg, hogy a kedves mama odaadja a pénzét a fiának, hogy az beindítson valami vállalkozást, mert neki most nincs szüksége pénzre, mivel a lakhatása már megoldódott. Mikor rákérdeztem, hogy ezt mégis hogyan értette, kibökte, hogy nálunk fog maradni és ezt már a párommal is megbeszélte. A párom persze hárít, hogy szóba került, de nem volt az lefixálva... Azóta mondhatni mosolyszünet van közöttünk, mert már megint képtelen volt mellém állni.

Ilyenkor mit csinálhatnék? Tegyem ki az anyósomat az utcára? Hogy lehetnek ilyen pofátlanok? Mennyi határidőt adjak neki költözésre? November elejére kell a pénz a párom testvérének, szóval addig kellene valamit lépnem, de félek, hogy 1 hét az elég szűkös határidő lenne.

2015. okt. 25. 00:45
1 2 3 4
 11/37 anonim válasza:
12%

Szia.!

Akor ebben sórs társak vagyunk "voltunk" mert nekem ez már le zárt fejezet.

A véleményem a következő, mint az előttem hozzá szoloknak is, tedd választás elé a párod, vagy te vagy az annya lakhatása.., undorító ha az ember háta mögött le beszélik a dolgokat.. tudom mit érzel. Ne legyél papucs!

Nőt annyit kapsz amenyit nem akarsz.., nem tudom ki-é a lakás ahol laktok, ha atied add ki mind 2-tő utját, ha közös mond meg hogy eladod és vége.., ha albérlet akkor lépj le..

Egy nőnél a határozottság imponál nagyon.!

Ha meg teszed ezeket a lépéseket hidd el hogy ő fog utánnad szaladni és könyörögni.., viszont ha nem akkor nem szeret annyira.. és nem érdemes vele lenned.

Én sajnos sokáig huztam és sokat szenvedtem de ezzel a tapasztalattal már soha nem tudná eljátszani egy nő sem ezt a dolgot.., minden nő egyforma kétszinű dőg.. azt hiszik okosak de sehol semmi.., csak szét tenni tudják a lábuk stb.. na ehhez értenek meg a szar keveréshez.

2015. okt. 25. 04:46
 12/37 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem is itt csak te növeszthetsz pléjpofát,mert más nem áll ki helyetted.Mondd meg a párodnak,hogy vagy te vagy az anyukája.Ha nem a te neveden van,mondd meg nyugodtan,hogy ha nem kerít a mamának valami lakást,akkor te fogsz pakolni egyik napról a másikra és hagyod faképnél.Ha meg a te neveden van,akkor mondhatod,hogy egy hét haladékot kapnak,míg találnak kettecskén lakást.Ha nem így lesz,akkor is összepakolsz nekik és menjenek,amerre látnak.
2015. okt. 25. 05:06
 13/37 anonim ***** válasza:
79%

11!

A történetből nem derült ki, hogy férfi vagy nő e a kérdező. Mi van, ha nő? Akkor a litaniadban helyettesítsuk a szemét not szemét férfire, ugye?

2015. okt. 25. 05:09
 14/37 anonim ***** válasza:
95%

Párod örül, hogy eddig közös lakásotok ismét MamaHotellé alakult.

Ha ti ketten megbeszélni nem tudjátok egymással ezt a problémát, akkor bizony előbb-utóbb neked kell menned.

Ha megbeszélitek és párod rád hallgatva elküldi anyját, az első, kettőtök közti nézeteltérésnél rögtön fel fog böffenni: "Kidobattad velem anyámat!" Ez mindig tüske marad, előbb-utóbb neked kell menned.

.

Nyugodt hangon, hármasban kell megbeszélnetek.

(Amíg nem próbáltad, ne mondd, hogy nem lehet vele megbeszélni! Nem magas lóról, hanem úgy, mintha a te anyáddal beszélnél.)

2015. okt. 25. 06:06
 15/37 anonim ***** válasza:
16%
Írd ki az ajtóra kívül, hogy Anyóshotel Áthúzva.Különben meg próbálj megnyugodni mert 27-én lesz a telehold és addig mindenki nagyon ideges.Utánna már nem annyira.Ne hogy tragédiába forduljon ez az egész ügy.
2015. okt. 25. 06:39
 16/37 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem is tedd választás elé a párodat.

Ha aztmondja ne mondj ilyet ő nem vàlaszt, akkor is lépj le amég anyuci ottvan.

2015. okt. 25. 06:46
 17/37 anonim ***** válasza:
87%
Kerdesedre akartam valaszolni, de az 1-es mindent leirt amit akartam mondani. Tokeletes valasz.
2015. okt. 25. 06:48
 18/37 anonim ***** válasza:
82%

Nem írod egyértelműen, hogy házasok vagytok-e és kié a lakás. Ezektől függetlenül viszont azt tanácsolom: FUSS! Anyuka el van kényelmesedve, de téged semmibe néz, a te véleményed arról se kéri ki, hogy vajon a nyakatokon maradhat-e... A párod szintén, tojik a fejedre, vetít és nem őszinte. Ez nem kapcsolat.

Egyrészt beteges dolog egy felnőtt nőtől, hogy a fia és a párja nyakán éljen, és ne legyen igénye saját életre, másrészt a párodtól se százas, hogy ez neki oké. Le vagy tojva, meg vagy alázva, keresztül vagy nézve. Rajtad áll, hogyan fogadod el. Nem hinném, hogy egy ilyen emberrel lehet normális kapcsolatot, családot tervezni. Ha tiéd a lakás, szakíts és adj ultimátumot, hogy söpörjenek ki a lakásodból. Ha nem a tiéd, akkor menj albérletbe és hagyd a két "szerelmest" egymásra. Hadd éljenek együtt, ha ennyire akarnak.

2015. okt. 25. 08:59
 19/37 anonim ***** válasza:
97%

Az én anyósom egy műtét után költözött hozzánk. Házasok voltunk, épp gyereket terveztünk. A lakás közös volt.

Nekem is kb 5 hónap után lett elegem. Megvoltak a "klasszikus" dolgok: átrendezte a konyhát, miután kiteregettem leszedte és újrateregetett, a férjem ruhásszekrényét átrendezte, ha programunk lett volna mindig a halálán volt stb. Az utolsó csepp a pohárban az volt, mint nálad: rajtunk kívül az egész rokonság tudta már, hogy árulja a házát mert nálunk marad.

Leültünk szépen hárman, én az anyósommal jól összevesztem a férjem meg kussban végighallgatta. Azon a hétvégén elköltöztem a szüleimhez. Megmondtam a férjemnek, hogy vagy elmegy az anyja, vagy én adom be a válást.

Következő kedden hívott, hogy az anyjával elmentek az ingatlanirodába, levették a hirdetést és szerdára szabadságot vett ki, hogy az anyját hazaköltöztesse. Még egy ideig ment a hiszti meg az érzelmi zsarolás, de aztán megunta.

2015. okt. 25. 09:40
 20/37 anonim ***** válasza:
93%
Fognám magam, összepakolnék és hagynék neki egy cetlit, hogy boldog életet anyucival, aztán beadnék válópert.
2015. okt. 25. 10:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!