Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Már úgy érzem, hogy a gyerekem...

Már úgy érzem, hogy a gyerekem nem is az enyém! (? )

Figyelt kérdés

A férjem külföldön dolgozik,így egyedül vagyok a 15 hós lányommal.

Anyós 3km-re lakik tőlünk.

Mind a 2 gyerekét párom 38 a huga 30 éves,úgy nevelte,hogy mindent megcsinált helyettük,de szó szerint.

A párom megkérte az anyját,hogy figyeljen oda ránk,már ezt nem vágom,hogy mért kell.

Először azt akarta,hogy költözzek oda hozzájuk még kint van,de ezt határozottan elutasítottam. Utánna jött az,hogy akkor ő költözik ide,de azt se engedtem.

Mindenhol ott van. Aszisztens házi orvosi rendelőbe a gyerek orvosunkkal egy épületben. Csak egy ajtó választja el őket.

Így hiába hívom fel a dokit,hogy pl mikor menjünk tanácsadásra a válasz,hogy majd mamával megbeszélem.

Beleszól folyamatosan,hogy hogyan neveljem a gyerekem,mikor itt van kikapja a kanalat a kezemből,hogy majd ő megeteti a gyereket. Akkor se megy haza ha délután alvásidő van. Leül a fotelbe és megvárja,hogy felkelljen. Este úgyszint 8-9-ig itt van.

Felmerült az,hogy lehet,hogy terhes vagyok. Annyit fűzött hozzá,hogy ő nem válal több unokát (a férjem tesója terhes és Angliába él) mert nem tudna egyszerre ennyit nevelni.

Még sorolhatnám,de nem lenne ember,aki végig olvassa.

Többször beszéltem a férjemmel,hogy beszéljen az anyjával,de mivel neki ez így tökéletes így nem teszi meg.

Válasza: így tudja,hogy biztonságba vagyunk.

Én is próbáltam vele beszélni,de meg se hallja.

Én szeretek önálló lenni mindent saját magam csinálni.

Egyáltalán nem függök tőle semmilyen tekintetbe,így nem hiszem,hogy el kellene viselnem.

Nem vagyok nyuszi és többször hangot adtam annak,hogy nem tetszik a dolok. Próbáltam szépen és csúnyán. Megharagszik,de másnap jön,mint ha semmi se történt volna.

Lehet,hogy nem kéne tudomást vennem róla hagy csinálja.

Teljesen tanácstalan vagyok :(

2015. okt. 20. 14:41
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos "19"-esnek igaza van. Ha hagyod magad, tönkreteszik az életed. Ismerek ilyet, akit anyós-após jól megkeserített....
2015. okt. 20. 21:56
 22/34 anonim ***** válasza:
71%

Komolyan, szerinted az normális dolog, hogy a férjed külföldön dolgozik, a saját gyerekét nem is látja, nem apja, nem senkije annak a gyereknek, és mégis hallgatsz rá, úgy táncolsz az anyós kérdésben, ahogy ő fütyül?

Na ezért vagy hülye.

2015. okt. 20. 22:00
 23/34 anonim ***** válasza:
78%
22 írták eddig, h hogy "hülye" vagy, még ha nem is ezekkel a szavakkal, a férjedről hogy gyökér, az anyósról, meg hogy "akasztani való". Szerinted?
2015. okt. 21. 00:57
 24/34 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti

Mi a problémád azzal,hogy külföldön dolgozik?

Tudod nem mindenki csak 2 nappal előre gondolkozik.

Valaki ezt 5-10 évre teszi és tudatosan építi fel az életét.

Inkább legyen kint most amég csak én érzem a hiányát,mint hogy akkor keljen kint lennie mikor már a gyerek kérdezi,hogy apa hol van , mikor jön stb....

De ehez pont senkinek semmi köze.

Örülj neki,hogy ti majd az itthoni fizetésből egyetemre tudjátok járatni és saját lakással elindítani az életbe a gyereket/gyereketek plusz még félre is tudtok tenni egy kis összeget.

Utolsó

Ha nem tudsz egy normális gondolat menetet levezetni a kérdéssel kapcsolatba,akkor inkább ne írj és ne provokálj,mert úgy sem megyek bele a buliba!

2015. okt. 21. 09:33
 25/34 wiWell ***** válasza:
56%

Szia kérdezo, ne húzd fel magad. Én elhiszem, hogy ez egy nehéz helyzet, mert megbántani sem akarod az anyóst, sem elválni a férjedtol csak mert az anyja levakarhatatlan.

Mondd el az anyósnak szépen, nyugodtan, hogy lássa komolyan gondolod, hogy neked túl sok ez a torodés és szeretnéd egyedul megoldani a gyerek koruli dolgokat, persze láthatja, de mondjuk heti kétszer, elore bejelentkezve, és esetleg ha kérdésed lesz akkor o lesz az elso akihez fordulsz. Miután elmondtad, tartsd ehhez magad. Az orvost írtad, hogy nem gond, leváltod, azt tedd meg minél hamarabb. Ha jonne akkor ne engedd be, vagy tényleg menj el otthonról. Elhiszem azt is, hogy a férjednek ez messzirol csak egy kis tyúkpernek tunik, nem látja mennyire ki vagy borulva. Ha hazajon majd meglátja, mennyire idegesíto.

Erot és kitartást kívánok neked.

2015. okt. 21. 09:48
 26/34 omba ***** válasza:
78%

19-es, értem én ezt a szép szokást a GYK-n, hogy bármi baja is van bárkinek: ő a hülye.

De most komolyan, mi az értelme annak, hogy arról írsz, 2-3-5 éve mit kellett volna tenni valakinek - mert most látszik, hogy vannak annak hátulütői is????

2015. okt. 21. 09:51
 27/34 anonim ***** válasza:

26: azért érdemes rávilágítani, hogy hol a probléma forrása (x évvel ezelőtt) hogy a jövőben vàltoztatni tudjon az ember.

Jelen esetben ha nem ismeri fel, hogy elsődlegesen a férjével van gond, sosem fog javulni a helyzet. Az anyóst kizárni csak addig lehet, amíg a férj nincs otthon. És ha megtudja, akkor is vége lesz a házasságnak, mivel az anyja egyértelműen fontosabb neki. EZ a legnagyobb gond, amibe a kérdező magàtól nem gondolt bele.

2015. okt. 21. 10:22
 28/34 A kérdező kommentje:

9.48-as

Nagyon jól látod a helyzetem.

Szerintem is "tyúkpernek" érzi a párom az egészet.

Más okból kifolyólag többször leoltotta már az anyját,csak ennek a konkrét esetnek nem érzi a súlyát.

Köszönöm a válaszod! :)

2015. okt. 21. 11:46
 29/34 anonim ***** válasza:
Szerintem javasold a férjednek, h olvassa el a kérdést, amit feltettél nekünk és a válaszokat, amiket kaptál tőlünk. Ő mit tanácsolna?
2015. okt. 22. 04:02
 30/34 anonim ***** válasza:

Vidd át a gyereket egy másik gyerekorvoshoz.

Ez így egészségtelen.

A Kórház a város szélén főnővére és a menye jutott eszembe. :-)

2015. okt. 23. 23:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!