Mit tegyek, hogy elfogadjanak a szerelmem szülei és huga? 10 év van köztünk ami nem látszik és sokáig ebböl nem is volt gond. A barátom hugával is bnők lettünk aztán egyszer csak bekavart.
Szerintem az a baja a családnak, hogy 10 évvel idősebb vagy, lehet azt hiszik kihasználod, vagy mást képzelt anyós a barátod mellé. Lehet te voltál már házas, az is lehet bibi. Ott van a gyerek kérdés is, ha még együtt se éltek akkor mikor fogtok babázni?
Vagy csak simán a barátod sem veled képzeli el a jövőjét.
Öcsém a barátoddal egy idős, ha hazavinne egy 10 évvel idősebb nőt szerintem anyám se gondolná, hogy ez hosszú lesz, legalábbis amennyire ismerem azt remélné hamar lejár s szórakozásnak/tapasztalatszerzésnek tudná be, bele nem szólna, de tudom olyanokon járna az esze amiket leírtam.
Szerintem ne pazarold az időd rá, ha fúrnak s nem fogadnak el, akkor kár a gőzért.
Szerintem az a gáz, hogy náluk vagytok, mint egy tini pár.
Mindketten felnőttek vagytok.
Már külön kéne lennetek ketten. Akkor működne a kapcsolat.
Persze, hogy beleszólnak meg gondok vannak, ha ott vagytok náluk, mint két gyerek. Attól még szeretheti a családját és járhat is hozzájuk bármikor, hogy külön éltek.
Egyébként a korral nincs gond. Ettől még lehet jó.
hát szerintem jobb neked nélküle. nem vagy öreg,nem én írtam azt. de csak 35 vagy, ideje lenne olyan pasit keresni akivel rendesen felnőtt kapcsolatban lehetsz,együttélés,közösen tervezés a jövőbe stb
egy ilyen pasival nem lehet tervezni aki még most is a gyerekszobájába visz téged és nem is akar onnan eljönni
de jellemző,hogy még ő akar szakítani mert nem bírja ezt a helyzetet..
bocsi de érett ember azt az egy milliót inkább lakásra tenné félre,hogy elköltözhessen otthonról és megkezdhesse a saját kis önálló életét(a párjával)
szóval szerintem hagyd ott és keress felnőttet. mert a leírás alapján egy kamasz szintjén van a barátod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!