Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért nem értik meg, hogy nem...

Miért nem értik meg, hogy nem akarjuk hogy a közelünkbe költözzenek?

Figyelt kérdés

Régen anyósékkal egy városban éltünk,borzalom volt, 3 megyével arrébb költöztünk inkább. Jót tett a kapcsolatunknak, havonta 1 napot kibírunk együtt, ezen kivül velem telefon se, férjemmel telefonon hetente 10 perc. Nyugtunk van. Volt. 2 hónap múlva anyós nyugdíjas lesz, após már az, kitalálták, hogy a közelünkbe költöznek, elkezdték hirdetni a házukat is

Leültünk velük, elmondtuk szépen, hogy nem akarjuk, emlékezzenek vissza hogy közel lakva csak a veszekedés volt. Ők viszont azt mondják más lesz, jó lesz mekünk mert lesz ki vigyázzon a gyerekre ( most is megoldom, tudok itthonrol dolgozni ha kell), tudna átjönni hogy legyen aki naponta frisset főz ( főzök,igaz 2 naponta,de nekunk igy jó)

Nincs ötlet,elöre rosszul vagyok

2015. okt. 9. 21:33
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Régen is csak minket zavart a közelség, őket nem. Tavaly nyáron itt voltak egy hétig, én kikészültem, ők alig akartak hazamenni,pedig nem voltak se körbeugrálva,semmi, sőt szerintem én kifejezetten bunkó voltam ( bár ők is,nem értették meg hogy fosós hányós virus elmulása után inkább halasszuj a jövetelük)

Vannak ott barátaik, mindkettő képes bárkivel összehaverkodni 2 perc alatt, nem unalmukban jönnének.

2015. okt. 9. 22:27
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Megakadályozni nem lehet, oda költöznek ahová akarnak. Viszont attól még hogy ott laknak a másik utcában ,nem kell beengedni őket a kapun. Lesz sértődés meg veszekedés,de majd megunják és hazamennek. Viszont ha a párod engedékeny és beengedi őket, akkor arra rámehet a kapcsolat.
2015. okt. 9. 22:34
 13/19 anonim ***** válasza:
85%

Azért ez érdekes, hogy többszöri, világos felszólítást nem értenek meg.

Magyarul nem érdekli őket.

Csak azt tudjátok csinálni, hogy zárjátok a kaput, ajtót. Ha esetleg jöttök haza a munkából, és úgy akarnak benyomulni (azért ez az autóban ülés a ház előtt órákig elég horrorfilmes ha belegondolsz), akkor nem hagyjátok nekik...

Szélsőséges esetben rendőrség...???

Mert nem azzal van a baj, hogy odaköltöznek, hanem hogy már részletesen megtervezték, hogy fognak belefolyni az életetekbe, SŐT ezért mennek oda... Valamilyen terápia kéne nekik, amiben leválnak rólatok, ezt komolyan mondom, hogy beteges...

2015. okt. 9. 22:51
 14/19 anonim ***** válasza:
50%
amugy.... ugye tudod, hogy neked meg nincs jogod megmondani, hogy hova koltozzenek? ha majd odajarkalnak, elkuldod oket, ennyi.
2015. okt. 9. 23:14
 15/19 anonim ***** válasza:
16%

" de anyós lerázhatatlan, régen képes volt a kapunk előtt szobrozni télen is 2 órát ( kocsiban), pedig semmi extra dolga nem volt felénk"

Az miért zavar, ha az utcán vannak az autóban? LEgkésöbb télen a sok minuszban egy idö után meg fogják unni.

De ha tényleg állandóan ott lennének, akkor tehetsz ellenük (ismeretlen valaki ellen) feljelentést, mert megfigyelés alatt tartanak benneteket és ez kimeríti a zaklatás fogalmát!

2015. okt. 10. 07:39
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem kell ide semmilyen stratégia, meg betanult szövegek, színjáték (pl. menjetek agyukra). Viselkedj úgy, mintha nem változott volna tőlük az életed. Nyugodtan mutasd munka után a fáradt arcodat, lássanak jókedvűnek, ha olyanod van, és éld a mindennapi életed. Lehetséges, hogy a nyakatokra fognak járni. Valószínűleg sokat fognak akarni látogatni benneteket. De ti szabjátok meg az időpontokat, akárhogy nyomulnak, akármennyit várakoznak. Nekik lesz elegük, ők fognak kiborulni. És akkor majd meg lehet mondani, hogy "mi megmondtuk, hogy ez lesz".
2015. okt. 11. 19:07
 17/19 anonim ***** válasza:
38%
#16-os vagyok. Még annyit tennék hozzá, hogy ti vagytok a főnökök a közös lakásban. Nem szabad engedni a beleszólást, meg az irányítást nekik.
2015. okt. 11. 19:10
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

figyelj, mégha oda is költöznek, akkor sem kell őekt beengedni.

mégis mit csinál? ha sokat lármázik még a zsarukat is ráhívod!

am.párodnak kéne őket leállítani!

2015. okt. 12. 08:37
 19/19 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem földönkívüliek szállták meg őket, és megfigyelés alatt akarnak tartani. Nézd meg legköelebb, hogy nincs-e a nyakukon tarkójukon kis szerkezet, amin keresztül irányítják őket.
2015. okt. 13. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!