Miért nem értik meg, hogy nem akarjuk hogy a közelünkbe költözzenek?
Régen anyósékkal egy városban éltünk,borzalom volt, 3 megyével arrébb költöztünk inkább. Jót tett a kapcsolatunknak, havonta 1 napot kibírunk együtt, ezen kivül velem telefon se, férjemmel telefonon hetente 10 perc. Nyugtunk van. Volt. 2 hónap múlva anyós nyugdíjas lesz, após már az, kitalálták, hogy a közelünkbe költöznek, elkezdték hirdetni a házukat is
Leültünk velük, elmondtuk szépen, hogy nem akarjuk, emlékezzenek vissza hogy közel lakva csak a veszekedés volt. Ők viszont azt mondják más lesz, jó lesz mekünk mert lesz ki vigyázzon a gyerekre ( most is megoldom, tudok itthonrol dolgozni ha kell), tudna átjönni hogy legyen aki naponta frisset főz ( főzök,igaz 2 naponta,de nekunk igy jó)
Nincs ötlet,elöre rosszul vagyok
Régen is csak minket zavart a közelség, őket nem. Tavaly nyáron itt voltak egy hétig, én kikészültem, ők alig akartak hazamenni,pedig nem voltak se körbeugrálva,semmi, sőt szerintem én kifejezetten bunkó voltam ( bár ők is,nem értették meg hogy fosós hányós virus elmulása után inkább halasszuj a jövetelük)
Vannak ott barátaik, mindkettő képes bárkivel összehaverkodni 2 perc alatt, nem unalmukban jönnének.
Azért ez érdekes, hogy többszöri, világos felszólítást nem értenek meg.
Magyarul nem érdekli őket.
Csak azt tudjátok csinálni, hogy zárjátok a kaput, ajtót. Ha esetleg jöttök haza a munkából, és úgy akarnak benyomulni (azért ez az autóban ülés a ház előtt órákig elég horrorfilmes ha belegondolsz), akkor nem hagyjátok nekik...
Szélsőséges esetben rendőrség...???
Mert nem azzal van a baj, hogy odaköltöznek, hanem hogy már részletesen megtervezték, hogy fognak belefolyni az életetekbe, SŐT ezért mennek oda... Valamilyen terápia kéne nekik, amiben leválnak rólatok, ezt komolyan mondom, hogy beteges...
" de anyós lerázhatatlan, régen képes volt a kapunk előtt szobrozni télen is 2 órát ( kocsiban), pedig semmi extra dolga nem volt felénk"
Az miért zavar, ha az utcán vannak az autóban? LEgkésöbb télen a sok minuszban egy idö után meg fogják unni.
De ha tényleg állandóan ott lennének, akkor tehetsz ellenük (ismeretlen valaki ellen) feljelentést, mert megfigyelés alatt tartanak benneteket és ez kimeríti a zaklatás fogalmát!
figyelj, mégha oda is költöznek, akkor sem kell őekt beengedni.
mégis mit csinál? ha sokat lármázik még a zsarukat is ráhívod!
am.párodnak kéne őket leállítani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!