Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyja kicsi fia - stratégiát...

Anyja kicsi fia - stratégiát tudtok adni?

Figyelt kérdés

Mit lehet tenni ha adva van egy olyan anyós, aki mai napig magához köti a fiát, elvárja hogy naponta meglátogassa, és emiatt a fia nőgyűlölővé vált? Nem vicc, noha átlátja az összefüggéseket, attól még az anyja szent (45 éves), rosszat nem lehet róla szólni (20 év párkapcsolat után teli már a hócipőm), az összes többi nő viszont hülye.

Egy jó taktikát kérek tőletek. Humor? Meddig?

2015. szept. 28. 12:22
1 2 3 4 5 6
 51/55 A kérdező kommentje:

#50: A helyzet valóban kettős, jól látod. Onnan tudom hogy nőgyűlölő, ahogyan a nőkről beszél és viszonyul. Megveti őket. Zsigerből nem bízik bennem sem, a tudatos része viszont igen. Harc vann benne is, mikor melyik fele "áll győzelemre". Úgy érzem, mintha lesné, hogy jó-jó, mindez szép, de lehet hogy "előbújik a szög a zsákból". Ez van. Inkább azon kell gondolkodnom, miért választottam egy nőgyűlölő férfit? Azt hiszem azért, mert amikor összeálltunk, nem sok értelmét láttam az életemnek. Sebezhető voltam. Fiatalon meghalt nagyon rövid idő alatt az egész családom (apa, anya, nagyszülők), csődbement a cég ahol dolgoztam, és elváltam az első férjemtől. Mindez másfél év alatt. Munkával gyógyítottam a lelkem, sokat dolgoztam hogy ne gondolkozzak, talpraálltam egy év alatt, de megmaradt bennem egy adag sebezhetőség.

@20: Nehéz életed lehetett eddig. Szerintem megérdemelsz egy kedves lányt. Vannak lányok, akikből sosem lesz ribi. Megtalálod őt, de mivel nincs belőlük sok, időbe telik.

2015. szept. 29. 13:13
 52/55 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy komoly kérdés? Te egy felnőtt értelmes nő vagy? Akkor miért kérdezel ilyeneket, hogyha 20 éve ilyen szar, 45 éve ilyen hülye, akkor lesz-e ez jobb? Mitől lenne jobb? Max. attól, ha anyósod feldobja a pacskert, de akkor is hülye marad, mert ahogy írod, nem egyszerűen manipulálja az anyja, hanem ezen kívül még úgy is van vele, hogy minden más nő hülye.

Egy ilyet messziről kerülni kell, mikor jönnek már rá a nők?

2015. szept. 29. 18:10
 53/55 anonim válasza:
100%
Nem fog megváltozni a nővérem párja is pont ilyen az ő anyukája egy szent aki soha nem hazudik ezt nyiltan meg is mondta. A testvérem egy kis nincstelen senki szerintük de unokát szülni jó volt, meg hogy 5 évig eltartotta és fizette a párja költséges hobbiait. Közöld pároddal válasszon végre kit akar vagy még rosszabb lesz. A testvérem nem mert kiálni magárért már két hónapja nem tudunk róla nem telefonálhat és jöhet ki hozzánk mert az anyósa szerint mi bunkók vagyunk. Ha nem akarsz anyós szabályai szerint élni lépned kell valamit
2015. okt. 1. 15:48
 54/55 anonim ***** válasza:
85%

"Soha nem leszel sem te sem más nő olyan fontos, hogy elforduljon az anyjától egy férfi, ezt jobb ha észben tartjátok mindd! :) Egy anyára lehetett és lehet is számítani"

Nem árt viszotn azt sem fejben tartani, hogy anyád legalább 20 évvel az asszony előtt fogja feldobni a tappancsát és nem mindegy a hátralévő életedre nézve, hogy hogyan is viszonyultál addig ahhoz, akitől azt várnád, hogy mivel már anyád nincs, akkor rá lehessen számítani.

2015. okt. 3. 03:19
 55/55 anonim ***** válasza:
0%
Ja igen már. Csak az a baj egy házzaság addig nem tart, főleg magyarországon. Ha tart is addig, láttod hogy már válnak is. Akkor meg tök mindegy mennyire számítasz a feleségedre ha ott hagy, megcsal vagy bármi. Ahol meg nem válnak, értelem szerűen nincs baj a kapcsolatban és nem kell a férjt az annyától eltíltani. :)
2015. okt. 3. 22:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!