Anyja kicsi fia - stratégiát tudtok adni?
Mit lehet tenni ha adva van egy olyan anyós, aki mai napig magához köti a fiát, elvárja hogy naponta meglátogassa, és emiatt a fia nőgyűlölővé vált? Nem vicc, noha átlátja az összefüggéseket, attól még az anyja szent (45 éves), rosszat nem lehet róla szólni (20 év párkapcsolat után teli már a hócipőm), az összes többi nő viszont hülye.
Egy jó taktikát kérek tőletek. Humor? Meddig?
Lelépni!
Kidobni!
Kilőni a Marsra!
Azt a mozzanatot nem igazán értem a sztoriban, hogy ha ez a kapcsolat 20 éves (ami igen szép hosszú idő), a férjed 45 éves (ami szntén egy szép érett férfi kor), akkor miért ÉPPEN MOST bukkant ez elő, ráadásul olyan szinten, hogy a GyK-hoz fordulsz segítségért???
Gondolom egyébként, akkor anyós kb. min. 70 éves lehet, vagyis lassan már távozófélben van. Valszeg még 20 évet már nem kell kibírnotok vele…
Egy „csöppet” én is későinek érzem a stratégia megalkotását, de most már tényleg készülnötök kell az anyós nélküli életre, hogy a férjed leszakadjon erről az erős kapocsról (amiről már kb. 2 éves kora óta el kellett volna kezdeni leszakadni, de tudom, ez csak részben az ő hibája, most viszont ő már eléggé érett férfi ahhoz, hogy önálló döntéseket hozzon). Egyébként a sógorodból se tudom, hogy mi lesz, aki az anyóssal él. De lehet, hogy őt azért köti magához az anyós, hogy élete végi betegségeiben ő támogassa. Ilyen szempontból nektek jobb a helyzetetek, bár ha jönnek a betegségek, szerintem Ti is zsarolva lesztek, hogy gondoskodjatok az anyósról. Ha meg eltávozik az élők sorából, akkor az gondolom, a férjedet eléggé meg fogja gyötörni. Gondolom, ő képviselte (a maga sajátos módszereivel) a biztonságot, erős vezetést a férjed életében, ami most eltűnik. Nem tudom, Te mennyire vagy domináns, de gondolom, nem fogod pótolni az anyóst a férjednek, tehát bizony a férjed önbizalmát, erejét kellene mindenképpen növelni addig. Erre szerintem a #24-es alapvetően jó ötleteket adott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!