Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tegyek ha a parom anyukaja...

Mit tegyek ha a parom anyukaja el akarja venni a fiam?

Figyelt kérdés
A parommal eggyutt vagyunk 3 eve. van egy 8 honapos fiunk. Egy kis panel lakasban lakunk. De anyosnak nm tetszik. hogy igy nojjon fel az fiam. pedig 6honap mulva vennenk egy kozepes kerteshazat. de o el akarja venni a fiam hogy vele eljen. Segitseget szeretnek toletek. mit tegyek hogy ez valtozzon?:(
2015. szept. 14. 16:17
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
93%
Olyat beintenék neki, hogy....
2015. szept. 14. 17:44
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom, de ilyen mentalitású elmebeteg nővel sosem lesz jó kapcsolatod, kár a energiát beleölni. Keressetek inkább egy kedves nénit, aki mamapótlékként szerepelhet a kisfiú életében, de azt az öreglányt hanyagoljátok. Aki már kórházban elvenné egy anya gyerekét, a saját fia párjától a kisbabát, csak mert panelban laktok...szerinted egy ilyen elmebeteggel lehet normális a kapcsolata bárkinek is? Bármiben is a kedvére tudnál tenni? ja, igen, ha a gyereket beadnád neki, te meg főbe lőnéd magadat, miután kiirtottad minden élő közeli rokonodat, és a baba csak az övé lehetne...Kár a gőzért.
2015. szept. 14. 18:00
 13/19 anonim ***** válasza:
91%
#8 nagymama, gondolod, hogy ilyen ideális felállásról van szó? Mert szerintem nem. Én is kérném a kérdezőt, hogy fejtse ki jobban a történetet.
2015. szept. 14. 18:03
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Ignoráld, nem tehet semmit. Lakásba meg be ne tegye a lábát.

(amúgy miért írsz "nem" helyett folyton "nm"-et? :D)

2015. szept. 14. 20:13
 15/19 anonim ***** válasza:
30%
elgurultak a hormonjaid szedj magénézumot és citromfű teát
2015. szept. 14. 20:56
 16/19 anonim ***** válasza:
0%

"alloka nevű felhasználó válasza:

#8 nagymama, gondolod, hogy ilyen ideális felállásról van szó? Mert szerintem nem. Én is kérném a kérdezőt, hogy fejtse ki jobban a történetet."

8-as nagymama vagyok.

Egyáltalán nem írtam mit több nem is utaltam az ideális felállásról!

Mélységesen elítélem az erőszak minden megnyilvánulását és szerintem az erőszak csak erőszakot teremt! Jó lenne a másik felet is meghallgatni,talán kiderülne milyen félreértés okozza a kialakult állapotot.

Amíg nem ismerjük meg a másik embert addig mindig fennáll az a veszély,hogy olyanért is haragszunk és gyűlölünk amiért egyébként nem tennénk.

Ha nem mondjuk és igyekszünk nem kimutatni az ellenszenvünket valaki iránt a gyermek akkor is észreveszi.

2015. szept. 15. 06:11
 17/19 anonim ***** válasza:
Ez nagyon igaz, sok felnőtt azt hiszi, hogy ha verbálisan nem jelenül meg a probléma vagy a vita, akkor a gyerek abból nem érzékel semmit, ez pedig nagyon baromság. A másik felet nyilván nem fogjuk tudni meghallgatni. Én sem a gyűlölködés mellett vagyok, főleg nem a felesleges mellett! De, szerinted egy ilyen esetben segít-e a szép szó, az előzékenység? Bizonyosan külső segítség kell, de itt meg foghíjas így, talán értelme sincs hozzászólni. Amit meg magában akar tartani a kérdező, úgy is magában tartja.
2015. szept. 15. 08:42
 18/19 anonim ***** válasza:
Mar megbocsass, de miert akarod kitenni a gyereked egy pszichopatanak? Inkabb ne legyen nagyanyja, minthogy ilyen nagyanyja legyen, sokkal jobban jar. A ferjed is hagyd beken, megvan az oka, amiert nem akarja vele tartani a kapcsolatot, fogadd el, ne eroltesd es ne szolj bele.
2015. szept. 15. 13:16
 19/19 anonim ***** válasza:

Sajnos én is abba a hibába estem hogy kibékítettem a párom az anyjával (olyanok után hogy anyós leköpködte nem is egyszer a fiát) azóta persze még több leserűség volt tőle...

elvesztettük a kisbabánkat a kutya oltása akkor volt aktuális

a lényeg hogy azt mondta ne a halott gyerekemmel foglalkozzak hanem oltassam be a kutyát.

valahogy nem lesz kedvem a leendő gyeremekemet a közelébe engedni majd. Főleg ha lány lesz mivel kerek perec megmondta hogy neki fiú unoka kell mert a lányokat nem szereti.

Sajnos ha rossz a tapasztalat soha nem fogsz szerintem olyan szinten megbízni anósodban hogy nyugodtan ráhagyd a gyereket. Ha párod kibékülne vele akkor lássa az unokát nálatok. Egy unoka nagyi kapcsolatért nem csak nektek kellene tenni hanem neki is.

2015. szept. 17. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!