Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ti fogadnátok el pénzt anyósot...

Ti fogadnátok el pénzt anyósotoktól a válás után? Nem magatokra, hanem a gyerekekre költve.

Figyelt kérdés

Elváltunk a férjemmel. Eddig fizetett havi 30 gyt-t, plusz vett a gyerekeknek néha ruhát és fizette a lovaglást. Most új barátnője van, aki ez utóbbiakat letiltotta. Sajnos a lovaglást sehogy sem tudom kigazdálkodni :-(

Anyósom felajánlotta, hogy ő fizeti a gyerekeknek. Ti elfogadnátok?

2015. aug. 22. 18:04
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
88%
Igen, de megtartanám a számlákat, hogy tényleg annyi és tényleg voltak. Nekem nem jó anyósom van én már előre berendezkednék arra, hogy később támadásba lendül.
2015. aug. 23. 13:44
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Persze, úgyis csak akkor ad az ember, ha képes rá.

De a volt férjed... egy féreg.

Nem akarja megzavarni a gyerekeit, ezért lesz_rja őket.

Csak mellékesen: kérhetnél rendes gyt megállapítást is. Volt egy közös megegyezés, abból meg kiszállt.

Gondolom, az anyja is szégyenli, tán ezért is a felajánlás.

De hát az unokái, szóval nagyon magyarázni se kell.

2015. aug. 23. 17:44
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelműen elfogadnám, végtére is a gyerekeknek ő a nagymamája, jó szívvel adja és mint látom, nem a saját szája elől venné el az ételt. Legalább a nagymamája szuper a gyerekeknek, ha az apjuk emberileg egy rongy.
2015. aug. 24. 12:02
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen elfogadnám. Megkérném, hogy egyenesen ő fizesse be, legyen ott, vagy ilyesmi. És a gyerekekben is tudatosítanám, hogy a lovaglást a mama teszi lehetővé. Ez egy szép kötelék lehet közöttük, és biztos vagyok benne, hogy emlékezni fognak rá.
2015. aug. 24. 12:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!