Megis ezt hogyan kezelnem?
Mégis ezt hogyan kezelnem ?
Kb 1 éve vagyok együtt a barátommal viszont az anyósomeknal lakunk 7 - en testvérei sogornőim stb
A barátom azóta nem dolgozik mióta össze jöttünk , itthon adok rendesen penzt az anyukájának es az ételt is veszem közbe A földön kell aludnom, de most nem is ez a lényeg
Kb 1 hónapja kaptam a szüleimtol külföldről márkás ruhákat ( a szüleim külföldön élnek) 2 hete keressem égen földön erre meg a barátomnak az öccsének a barátnőjét van! Mondom ez megis hogyan???
Anyukája eladta neki a ruháimat...
Ezen is kiakadtam!
En mindig segítek az anyukájának amikor nem laktunk náluk küldtünk minden hónapban 80.000 Ft ot
Most a szüleim ugye kint élnek külföldön es kertek tőlem 20.000 Ft ot. H utaljak mar azóta is azt hallgatom mindenkitől, hogy en mit képzelek magamról ....
Szerintetek ?
Dobbants onnan, mert hülyének néznek és kihasználnak, a "párod" meg asszisztál hozzá.
Lehet hogy nehéz lépés, de ezek bedobják mindened a közösbe, ha nem figyelsz oda.
Talált egy aranytojást tojó tyúkot, aki pénzeli a családot.
Nem kell ezen meglepődni, ha okos vagy, akkor nem fizetsz egy ideig, lásd a reakciókat, ha megfenyegetnek, hogy fizess, akkor tudod a dolgod :)
Szépen összecsomagolsz és elmész
Szerintem inkább az én feleségem legyél. :D
De ja, takarodó onnan, ott szerelem nincs :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!