Nagypapa kérdés?
Pedig a kisgyereknek is úgy jó, ha papa lenne.
Amúgy egyik oldalon nekem is így van tatám. Semmi lelki törés nincs bennem. Csak tata, és kész. Minket így neveltek. Nem szabad megfosztani a gyereket...
Nagyon furcsa, hogy a menyed van kiakadva...mégha a fiad lenne. Neki eshetne rosszul.
Valószínû, hogy csak nem szereti az élettársad.
16 eve elettarsad,gondolom valamilyen szinten a fiad életében is ott volt az elettarsad.
Sőt mar a mennyed mikor csak barátnője lett a fiadnak akkor is ottvolt az elettarsad.
Es ezzel után a mennyed nem tisztel meg teged sem kérdező ha ilyet mert neked szolni hogy o nem nagypapa(Magyarul le forditva nem családtag)
Ehez pofa kellet ami a menyednek van is mert ezzel teged sertet meg.valahol teged sem fogadott el akkor ezek szerint csak ez kesobb fog kijönni!!!
En a fiammal beszelgetnek el errol a helyzetről hogy a menyecske hogy mert ilyet mondani ezzel engem sérelmezett!!
Mi a baj azzal ha "elettarsam"mar hazasahnak szamit 16ev utan.
Itt meg kerdes lenne hogy esetleg tamogatatok e valamivel a fiadat (menyedet)mert akkor bizony jo volt az élettárs??
Mennyed egy idiota akinek most felnyilt a csipaja mert gyerek született,még csak most fog asszonykodni ezután.
Vagy azt is megmondhatod a menyecskének hogy ne neked mondja mert te ezzel nem fogod megsérteni azt az embert aki joban rosszban velled volt,van 16eve. Mondja meg ő!!
De ugy érzem ezt te is megfogod kapni tole elobb utóbb,eleg 1x nem a kedvében járni.
Attol meg ne félj hogy eltiltja toled az unokát ehez o kicsi,ugyanis vannak nagymama jogaid amivel élhetsz 😊!!
Primitiv bunkó a menyed remelm erre a fiad is rajon Hamarosan!
Fiadal beszéld meg ezt a témát!
Fiaddal kéne megbeszélni ezt a dolgot illetve menyednél konkrétan rákérdezni hogy mi is pontosan a gondja és ha baja van a papa kifejezéssel akkor közölje ő az élettársaddal a dolgot, ne a háta mögött szervezkedjen, vállalja fel a véleményét.
Még ha igaza is lenne (bár szerintem nincs) akkor is nagyon sunyi módon intézi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!