Hogy lehet az anyost ugyesen leszerelni?
Itt nem az anyós a fő probléma, hanem a férjed. Mert az "ellene hangolás" csak addig működik amíg a két fél nem alkot egy párt. Megmagyarázom. Ti nem vagytok egy pár.
Ti két ember vagytok, akik egy házban élnek és papíron össze vannak kötve. Ha tényleg egy pár lennétek fel sem merülne, hogy bármelyikőtöket is a másik ellen lehessen hangolni.
Nálunk a feleségem anyja volt ilyen, mint anyósod. Segítség 0 beleugatás maximumon. És ő még emellett próbálta a páromat ellenem hangolni. Csak a párom közölte, hogy még egy rossz szót szól rám és többé nem látják egymást. Mert amikor egy párról beszélünk az olyan, mint az érem. Két oldala van és nem lehet őket csak úgy széjjel választani sem közéjük furakodni.
Tehát a férjeddel beszéld meg és állítsd válaszút elé: Titeket választ vagy az anyját. Kockázatos lépés, de hosszú távon csak nyersz vele. Mert ha titeket választ akkor nyertél egy férjet és anyós nem ugathat. Ha az anyját választja akkor éveket nyersz amit nem kell egy érdemtelen emberrel leélned állandó idegfeszültségben és persze a stressz megszűnése éveket ad fizikálisan az életedhez, amit a gyerekkel - és majd az unokákkal - tölthetsz.
"Anyuka, nem a maga dóga"
Nem olyan nehéz, mint gondolod.
A 12. válaszoló tanácsát nagyon fogadd meg, ez egy nagyon tudatos hozzáállás. Nálunk is ilyen anyós van, de mi egy pár vagyunk, férjemnek eszébe sem jutna mellé állni mert felnőtt és rájött hogy megy ez. Sokszor ő szokta viccesen azt mondani, hogy az egész ilyen anyós probléma arról szól, hogy kisfiam/kislányom neked szükséged van rám. Pedig voltaképpen pont fordítva van, felnőtt a picike Pistike aki lekötötte a figyelmét 15-25 évre, önálló lett, még párja is lett. Ezt az egész rendszert akkor lehet megfúrni ha Pistikének csak látszólag ment az önállósódás mert akkor jönnek az ilyenek hogy ugye kisfiam az én levesemet szereted a legjobban még mindig?/hát fiam nem tudom nálatok hogy van, de amikor te gyerek voltál én biztos nem hagytam anyaként, hogy../ma takarítottatok? akkor mi ez a porcica itt a sarokban?....
Bocs de ha férjed nem változik sürgősen az egész életetek erre megy rá, az meg milyen élet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!