Hogyan tudnám javítani a kapcsolatomat a menyemmel?
Figyelt kérdés
Van egy másfél éves unokám. Éreztem eddig is, hogy a menyem szülei sokkal többször látják a kislányt, nekik több képet küldenek, többször viszik hozzájuk. Végül ki is derült, hogy miért. A menyem és a fiam előadta, hogy én nem törődtem velük és nem vártam az unokámat. A menyem azt sérelmezi, hogy egyszer se kérdeztem meg, nem kíván e valamit, karácsonyra sem kérdeztem szeretne e valamit, nem érdeklődtem a baba után, figyelmetlen voltam és azt mondja csak azzal foglalkoztam, hogy mennyit hízott. Én meg csak büszke voltam rá, azért emlegettem a súlyát, mert örültem, hogy csak keveset hízott és nem lett túl kövér. És ezekért a dolgokért azt mondja, hogy mivel az ő édesanyja törődött vele ezért most ő is az anyukájával törődik csak, ezért van előtérben az a nagymama. Nálunk még csak egyszer voltak, náluk meg már rengetegszer, több napra is. Mit tegyek hogy megváltozzon a dolog, és ugyanannyit kapjak mint a másik nagymama?
Gyenge kamu! Ha meg nem kamu, akkor magadnak csináltad, vén banya.
2015. júl. 24. 21:01
2/24 anonim válasza:
Szerintem ezt így ahogy van mondd el nekik, hogy megértsék neked is fontos az unokád. Hogy ez neked rosszul esik meg hogy ők félreértették ezt a hízásos dolgot is.
Az őszinteség a legjobb ilyenkor
2015. júl. 24. 21:02
3/24 anonim válasza:
Az első meg ugorhat a Dunába
2015. júl. 24. 21:02
4/24 A kérdező kommentje:
Első sajnos nem kamu. Második: köszönöm a tanácsot, próbálkozom. Csakhát ugye nem nagyon tudom jóvá tenni, mert az időt nem tudom visszaforgatni. Pedig mondtam neki, hogyha mondta volna, hogy mit szeretne, megtettem volna.
2015. júl. 24. 21:06
5/24 anonim válasza:
Hívd meg az egesz pereputtyot egy ebèdre vagy vacsoràra ès ha akkor ott alkalmasnak èrzed az időpontot, akkor hozd elő a tèmát.
2015. júl. 24. 21:08
6/24 anonim válasza:
más fél éves a pcit? Akkor tud kettecskén maradni apukával. Hívd meg a menyed egy beszélgetsére csak kettesben. mond el neki amit leírtál,ohgy büszke voltéál rá, és most is az vagy mert szépen neveli a gyerkőcöt astb.. kicsit ajnároözd.. majd kérj bocásnaot amiért nem tudtad kimutatni az érdeklődésed. Nem tudod meg változtatni, de szertnéd ha a viszonyotok jobb lenne ézért kérd meg,hogy csiánljatok több közös programot 3asban 4esben.
2015. júl. 24. 21:16
7/24 anonim válasza:
Szerintem még simán helyrehozható a dolog. Akkor nem tetted, tedd most. Kezdeményezz te. Hívd meg őket, vagy menj babalátogatóba. Vigyél sok apróságot a picinek, és érdeklődj hogy van, mire van szüksége, kell-e segítség...stb.
Ha észreveszik a jó szándékot, szerintem javulni fog a kapcsolat. Emellett azért beszélgessetek sokat.
2015. júl. 24. 21:32
8/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2015. júl. 24. 21:34
9/24 anonim válasza:
Szóval a nehéz időkben szartál a menyedre, de most azt se tudod hogy nyalj neki, mert az unoka az bezzeg kéne. Jajj de csodálatos ember vagy.
2015. júl. 24. 21:37
10/24 anonim válasza:
Fiad sem viszi el hozzád?
Nekem nincs gondom anyósommal de természetesen anyukámhoz jobban kötödöm mint hozzá,megfogom a gyerköcöt és elmegyünk anyuhoz,férjem ha akarna gond nélkül mehetne anyósomhoz de mivel ezt nem teszi igy anyosék jönnek minden héten,amivel nekem semmi gondom,de ha mondjuk bevásárolni kel,vagy valami program van akkor anyuval megyünk inkább mert őt azért jobban szeretem mint anyósóm,ez szerintem normális.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!