Vajon elfelejtik nekem ezt a kis ballépést? Elvégre nem tudhattam.
Figyelt kérdés
Ma este voltam először a barátom szüleinél. Friss kapcsolat, két hónapja járunk. Gondoltam viszek valami kis apróságot mert vendégségbe amúgy is szoktam. Apósnak egy üveg bort vittem ami után anyós elég hűvös volt velem. Megkérdeztem később a barátomat hogy mi a baj. És akkor mondta hogy az apja sokat iszik és emiatt sok a veszekedés otthon. De én ezt tényleg nem tudhattam.2015. júl. 3. 22:51
11/13 anonim válasza:
Na legalább feljegyezted, hogy a legjobb ajándék ezek után a cukor-lisztmentes sütemény, mert ekkor csak a tejtermékre érzékenyekkel tolsz ki, ők meg hátha megbékélnek.. :D
De viccet félretéve a barátod tényleg szólhatott volna, hogy nem nyerő ötlet ha mondtad neki mit tervezel vinni. Én bemutatás előtt mindig megkérdeztem, hogy mit vigyek? Így pl szintén nem vittem idült alkoholistának piát vagy cukorbetegnek bonbont, illetve virágpor allergiásnak és asztmásnak virágot :)
12/13 anonim válasza:
Anyós hülye. Persze biztos rossz érzés, ha a piás apósnak látja felcsillanni a szemét egy üveg bor láttán, de nem a rossz emberen kellene levezetni a feszkót. Hanem mondjuk elválni a részeges férjétől... vagy ha nem, akkor mondjuk a fiával beszélgessen el max., hogy miért nem szólt neked. Barátod meg igenis beszélgessen el vele, hogy ne legyen már ekkora tapló.
13/13 anonim válasza:
Az addig rendben van, hogy nem tudhattad... csak épp ezért kellett volna NEKED rákérdezned a srácnál, hogy mi lenne a legjobb ajándék. (Vagy legalább előtte tájékoztatnod, hogy mi a helyzet).
Mindegy, majd megbékül az az anyósjelölt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!