Vajon elfelejtik nekem ezt a kis ballépést? Elvégre nem tudhattam.
Figyelt kérdés
Ma este voltam először a barátom szüleinél. Friss kapcsolat, két hónapja járunk. Gondoltam viszek valami kis apróságot mert vendégségbe amúgy is szoktam. Apósnak egy üveg bort vittem ami után anyós elég hűvös volt velem. Megkérdeztem később a barátomat hogy mi a baj. És akkor mondta hogy az apja sokat iszik és emiatt sok a veszekedés otthon. De én ezt tényleg nem tudhattam.2015. júl. 3. 22:51
1/13 anonim válasza:
Miért? Mit kellett volna vigyél vendégségbe? Egy zsugor vizet??? Lehet, h át kéne gondolni, h akarsz-e ezzel a családdal bmilyen kapcsolatot is...
2/13 anonim válasza:
Ez egyertelmuen nem a te hibad volt.
3/13 anonim válasza:
Anyós majom, ha ezért rád haragszik.
4/13 anonim válasza:
Nyugi Aposnak már szimpatikus is vagy! :D
5/13 anonim válasza:
Nem a te hibád, de a barátod is szólhatott volna. Tulajdonképpen az ő hibája.
6/13 anonim válasza:
Hát ha anyós képben lesz vele hogy nem tudtad, el fogja felejteni.
Valószínűleg nincs tisztában vele, hogy két hónap alatt sem értesültél após alkoholizmusáról, és azt hiszi, direkt vittél neki piát.
Ilyen szinten érthető a reakciója.
7/13 anonim válasza:
Ne stresszelj ezen.nem a te hibad.hidd el nem a te borod a lényeg.mert vesz ő maganak ezen kivül...
Anyosod reakcioja nem neked szolt csak gondolom utalja hogy iszik a férje.
8/13 anonim válasza:
Ez a barátod hibája, és normális emberek elfelejtik. Még elnézést sem kérhetsz, hiszen mégse mehetsz az anyóshoz, hogy bocs anyós, nem tudtam, hogy a férjed alkoholista.
9/13 anonim válasza:
Nem a te hibád, hogy a társadalmunkban elfogadott dolog egy bódító hatású, függést okozó itallal "kedveskedni".
10/13 anonim válasza:
Kérdező, nem a te hibád!
Biztos elfelejtik.Legközelebb egy tál sütit vigyél inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!