Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ùgy érzem már nem tudok...

Ùgy érzem már nem tudok megbocsájtani?

Figyelt kérdés
Párom anyukájával nagyon rossza a kapcsolatunk. Már tettem fel ide egy kèrdèst, amiben azt a tanácsot kaptam hogy ne is törôdjek vele. Azóta kerülöm mèg a tekintetèt is. Egèsz jòl ment a dolog, de mèg mindig ùgy èreztem hogy talàn egy nap megbocsájtok. De tegnap este 11 ora körül, amikor tudta hogy együtt vagyunk kèpeket küldött egy lányròl a páromnak ès ìrta hogy milyen gyönyörû ès megkellene ismerkedniük. Nem tudom leírni mit èreztem. Párom kitörölte ès azt mondta megkell tanulnom figyelmen kívûl hagyni. Èpp a depressziòmból próbálok kigyógyulni, de hogyan amikor minden pofont egy ùjabb követ? Párom szerint ha összeházasodunk majd abbahagyja. Csakhogy èn nem akarok depressziòs esküvôt. Mondtam hogy megèrtem hogy az anyja, de nem tudok megbocsájtani ès soha többè nem akarok vele beszèlni ès látni sem bírom. Hogy lehet valaki ilyen kegyetlen? Nem elég az hogy hònapok òta forgatja bennem a kèst? Jobban voltam ès most megint magam alatt vagyok.
2015. jún. 25. 10:55
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Én a sógornőmmel vagyok így, kezdetektől fogva tudom ,hogy nem bírja a képem, és minden találkozásnál bekóstol valamit. Viszont tudom, hogy a férjem szeret és számára semmisek a testvére próbálkozásai, ezek inkább csak engem bosszantanak. A legutóbbi akciójánál én is eljutottam arra a szintre, hogy már nem tudok és m is akarok megbocsájtani neki, és ezt el is mondtam a férjemnek, hogy ne haragudjon, de most jött el az a bizonyos pont. Megbeszéltem a dolgokat vele és mondtam neki ,hogy én nem akadályozom meg abban, hogy találkozzon, beszélgessen a testvérével, de az elkövetkezőkben én szeretnék kimaradni belőle. Lehetőleg ne szervezzen közös programokat, és engedje meg, hogy minimálisra szorítsam a találkozást, beszélgetést vele. Bízom a férjemben, és azt javaslom Te is bízz a párodban, mert az igazi probléma akkor szokott kezdődni, mikor sokáig megy a háború és a harmadik személy villámelhárítóként működik egy ideig, majd megelégeli. Mindegy hogy oldod meg, de egy a lényeg, hogy a párodat sose állítsd választás elé, ne hozzátok lehetetlen helyzetbe. Te ne bosszúskodj, és mindig maradj meg az ártatlan szerepben és nem lesz baj.
2015. jún. 25. 12:28
 12/21 anonim ***** válasza:
nálunk is ez volt, hogy a sógorom és neje karöltve kóstolgatott főleg engem és a párom és családja közölte hagyjuk ne foglalkozzak vele. tegnap viszont eljutottam egy pontra és közöltem a véleményemet az anyósomékkal hogy márpedig ki nem állhatom őket és ha más nem max nem jövök át ha ők is ott vannak(a sógorék) de amúgy apósomékat szeretem. Kiderült hogy ez volt a legjobb dolog amit tehettem,mert egyrészt rájöttem hogy az apósomék és egyetértenek velem és most már be is szólhatok a sógornak következmény nélkül.Sokkal jobb érzés mint állandóan nyelni, mert ezek igazi energia vámpírok.
2015. jún. 25. 13:00
 13/21 A kérdező kommentje:
Nagyon rossz az ilyen kapcsolat csalàdon belül, ahelyett hogy összetartanánk, van elèg gond az èletben, rossz olvasni mennyi embernekvan ilyen problèmája.
2015. jún. 25. 13:12
 14/21 anonim ***** válasza:
0%
Depressziósan minek is kezdesz kapcsolatot? Anyuka lehet, jól látja a dolgokat. Épeszű ember amúgy sem akar egy lelki betreg embert a gyereke mellé társnak, aki tönkreteszi a gyerek életét is.
2015. jún. 25. 14:00
 15/21 anonim ***** válasza:
14# Minden szavad otromba.
2015. jún. 25. 14:06
 16/21 anonim ***** válasza:

Én a párod helyében nem töröltem volna, hanem a te fotódat küldtem volna vissza, hogy ha még nem ismerne, akkor te vagy a barátnője. Vagy azzal, hogy tudod mit, szerintem apunak is tetszene a fiatal pipihús, neki mutasd be.

Ha sosem vágtok vissza se finoman, se szépen, akkor nem fogja abbahagyni.

2015. jún. 25. 14:09
 17/21 A kérdező kommentje:
Igen 14es, ez valóban otromba volt. Szerencsère a párom ès az itt hozzászòlòk nem olyanok mint te. Egyèbkènt a kapcsolatunk alatt lettem depressziòs ès ilyenkor kiàllunk a társunk mellett. Ez nem állandó állapot. Sokan szülès után esnek depresszióba, mègsem hagyja magukra őket a család. Ilyenkor pedig az anyós jelöltnek segìtenie kellene, főleg hogy volt neki is ilyen időszaka. Mindenkinek van ilyen időszaka aki nehezen viseli a problèmákat ès vesztesègeket.
2015. jún. 25. 14:53
 18/21 A kérdező kommentje:
A többi hozzászòlònak köszönöm a válaszokat
2015. jún. 25. 14:54
 19/21 anonim ***** válasza:

Egyszer egy egész gyerekkorán át az apja által bántalmazott felnőttől hallottam, hogy miként bocsátott meg az apjának. Évekbe telt, de végül felismerte, hogy a harag és a neheztelés örökké mérgezi őt magát. Megbocsátott: azaz nem kérdezgeti magától, hogy miért? Tudja, erre nincs válsz, vagy ha van az nem vele( a bántalmazottal) függ össze. Apjának magának kell elszámolni a bűneivel majd egykor.

A megbocsátás, viszont egy ilyen súlyos esetben nem jelenti azt, hogy puszipajtások lennének, sőt a kapcsolatot se tartja vele. Ne tartozik annak a fickónak semmivel, a saját és a családja nyugalma érdekében nem kell a múlton rágódnia, ennyi a megbocsátás: nincs harag, hülyeségek törölve, de nincs édelgés sem, közük egymáshz más semmi sincs, két idegen ember.

2015. jún. 25. 19:19
 20/21 anonim ***** válasza:

De miért ilyen fontos neked az a nő?

A párod jól kezeli a helyzete, téged szeret, miért nem elég ez?

2015. jún. 28. 09:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!