Csak én érzem ugy vagy valoban kissé tolakodo a viselkedese?
A pokolba vezető út is jó szándékkal van kikövezve?
Szerintem a férjednek kellene erről beszélni vele!
Rossz érzés lehet, ha rád telepszik, még akkor is, ha csak jót akar! Idejében tisztázni kell ezt vele!
Csak egyenesen, hogy "nagyon örülsz, hogy érdeklődik, de néha szeretnétek ezeketa pillanatokat magatokban megélni..
Téged pedig zavar az állandó érdeklődés, mert ehhez nem soktál hozzá.."
Hát nem is tudom, azért irigylem a problémádat. Ha jól értem nincs ott veletek egész nap, csak átjár hozzátok esténként fürdetésre.
Mi lenne, ha örülnél annak, hogy ilyen segítőkész. Nem hiszem, hogy napi 1-2 órától sérül a magánéletetek, hiszen nem alszik ott, és gondolom nem este 9-kor van a fürdetés.
Ezt a mondatot se igen értem.
"De ez sok az en szuleim se tolakodnak ennyire."
Ugyanannyi joga van anyósodnak, mint anyudéknak. Hangsúlyozom, örülj neki, hogy segít. Ha sok is kicsit nyelj egyet. Amúgy meg ha fürdeti, meg pelenkázza a kicsit, akkor a helyedbe addig visszavonulnék, hagynám a nagyit kibontakozni, és egy kicsit magamra is lenne időm.
Nem is értem igazán, hogy ezt a hozzáállást mi mozgatja. Féltékeny vagy abba az egy-két órába, vagy annyira hiányzik a napi 20 mellett még az az egy pelenkázás, vagy mégis mi a baj?
Szerintem hagyd rá, ahogy nő a pici biztos alábbhagy a nagy lelkesedés. Egyszerűen része akar lenni az unokái és a ti életeteknek is. Szerintem egy édesanyánál ez normál reakció.
7-es, a hozzáállást az mozgatja, hogy felnőtt emberek, önálló élettel, családdal.
Szívesen látok én is mindenkit, de szükségem van a saját tempómra, a saját dolgaimra, a saját családomra és ne én alkalmazkodjak már a SAJÁT házamban az anyósomhoz, aki nem veszi észre, hogy nem kell MINDEN áldott este ott lenni.
Teljesen egyértelmű a dolog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!