Tippek elkényeztető anyóshoz?
Javítás, mert kicsit furán írkáltam idegből :D
Szóval egész nap a játszótéren vannak addig nem is eszik a gyerek, de ha otthon vannak se nagyon, mert csak a kezébe adja a rántott húst és hagy menjen, szaladgáljon.
Szerintem nem baj az,hogyha a nagymama mindent meg akar adni az unokájának.
A fal és csempe firkálásért én is szólnék, rajzoljon vele papírra, ne tanítsa rongálni...de amúgy állítsatok fel az anyósod előtt is szabályokat, de bizonyos határon belül normális, hogyha a nagyszülő engedékenyebb
Anyám szokta azt mondogatni, hogy nagyinak lenni jó, mert neki csak szeretni kell a gyereket, nevelni nem.:-)
Van igazságod abban, hogy nehéz visszazökkenteni a kisherceget a normál kerékvágásba, ha hazajön a nagyitól. Ezzel együtt én örülnék, ha olyan van a segítségemre, aki őszintén, szívből imádja a srácot, és ennyit foglalkozik vele, nem biztos, hogy meg akarnám bántani a kifogásaimmal, még ha némileg jogosak is. Szerintem gondoljátok át, mik azok a szabályok, amikhez tényleg, mindenképp ragaszkodtok (ilyen lehet pl. az, hogy nem rajzolunk falra), és beszéljétek meg a nagyival, hogy ezt kéritek, a többi oké. A gyerekben pedig tudatosítani kell, hogy a nagyinál mások a szabályok, otthon viszont a tieitek az érvényesek. Kicsi korban is meg lehet ezt értetni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!