Jogosan sértődött meg az anyósom?
13 ève vagyunk házasok, van két gyerekünk (10 ès 5 èvesek). A férjem nagyon sokat dolgozik, hétvégente szinte soha nincs itthon. Évente pár alkalommal el szoktunk utazni 2-3 napra, hogy mindannyian együtt legyünk és közös élményeket gyűjtsünk. Holnap lesz az idei év első ilyen utazàsa, 2 napig fogunk túrázni a Mátrában. Màr hónapok óta ezt várjuk.
Az anyósom folyamatosan azt mondogatja, hogy vigyük őt is magunkkal, elalszik ő a földön is. Neki soha nem szólunk, őt soha nem visszük magunkkal, pedig ő is jönni akarna velünk mindig. Mivel nem visszük el, ezért most duzzog.
Èn ezt az egészet nem tudom hova tenni, szerintem nem bunkósàg, hogy nem visszük el. Ennek pont az a lènyege, hogy mi négyen együtt legyünk. Arról nem is beszélve, hogy nincs tùl nagy autónk, így ha ő is jönne, akkor hátul hárman nyomorognának 400km-en keresztül... Persze őt ez sem èrdekli.
Nyár vègén az aggteleki cseppkőbarlangot szeretnénk megnézni, 3napig lennénk ott. Már előre félek, hogy akkor is ezt fogja csinálni.
Szerintetek kinek van igaza?
Kérdező, a család az papa, mama, gyerekek, csupa szív, meg szeretet, anyóst már a Mézgáék sem vitték sehová.
Az meg, hogy te fizesd neki, egyenesen a röhej kategória.
Hasonló korkülönbség van tesóm és köztem és hasonló korban jártunk kirándulni a családdal (anyu, apu, gyerekek). ezek a kirándulások 10-20 km séták, hegymászások voltak attól függően mennyire nézte el apu a térképet. Nálunk is "kisírta" nagymamám, hogy velünk jöjjön. Már az odaút "mókás" volt. Félóránként megállni, mert elgémberedett a lába. (elől ül, anyu nyomorgott hátul velünk. 2 fejjel magasabb nagymamámnál) Utána kb a kirándulás kudarcba fulladt, mert az első pár kilométer után ő elfáradt, fáj a lába, nem bírja. Végül visszafordultunk. Nem néztük meg a romot, amit akartunk. Soha többet nem vittük magunkkal. Ő pedig egy darabig duzzogott.
Szerintem vannak olyan programok, amikhez csúnya dolog nem csúnya, egy nagymama már öreg. A túrázás és kirándulás pedig ilyen, mert valljuk be, a magyarok jelentős része túlsúlyos, és minél idősebb annál rosszabb a kondija. Nem egy hegyi túrázással kell kezdeni az "edzést". Van olyan idős rokon, akivel bármikor elmennék hegyet mászni, sőt, még én lihegnék ő meg röhögne rajtam. De ő 70 évesen is rendszeresen úszni jár, biciklizik és jó kondiban van. Tehát nem lehetetlen, hogyha ilyen kondijú nagymamám lett volna hiszti se lett volna.
Nincs igaza, es ne is rugózz rajta.
A házasságod legyen fontosabb, mint az anyósod. Ez a pár alkalom a családoddal kell ahhoz, hogy normálisan működjetek, és ebbe nem fér be egy 5. Személy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!