Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mi fizessük a hitelüket? Vagy...

Mi fizessük a hitelüket? Vagy mi? Ti mit mondanátok?

Figyelt kérdés

Kiköltöztünk külföldre, 3 havonta járunk haza, ilyenkor hozunk dolgokat, kis pénzt (4-500euró) mindkettőnk szüleinek, tudjátok.

Anyósék elkezdték keveselni, hogy szerintük elég sokat keresünk (1200e/fő kb amúgy) és sokkal többet kéne tudni félretenni (az adott pénz nem a félretett pénzünk de mind1)..... folyton a 3 hitelük összegéről panaszkodnak, hogy mióta elköltöztünk milyen rossz(ott laktunk egy ideig, akkor kaptam havi 50Eft-t plusz mi fizettük a netet 10E + ami elromlott azt mi vettünk (mikró, hűtő stb)...

Közös kasszán vagyunk, ezért egyenlő pénzt adunk és én nem akarom ezt megváltoztatni, de többet se mert nem egyrészt drága a hazaút, üres kézzel nem jövünk pluszba és nekünk is kell a pénz, annyira azért nem megy jól hogy ennél többet adjunk, hisz nekünk is kell gyűjteni sokmindenre, 0-ról indultunk több mint fél éve, élni is kell és gyereket is szeretnénk majd, hitel nélkül autót stb. szóval nekünk is kell értelemszerűen. Másrészt a hitelt ők vették fel, mi nem mondta hogy kell vadonatúj autó meg 2 lakás... és kicsit most meggondolom a dolgot, hogy jó szívvel adjak-e.

Az én szüleimnek úgy kell borítékba tennem és letennem az asztalra. Nem akarják elfogadni, kézbe adom-visszaadják hogy ezt nem fogadhatják el, pedig ők rosszabbul élnek mint anyósék (anyukám a szíve miatt nem vállalhat akármit és 60körül már nehezen talál munkát).

2015. jún. 16. 17:47
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
87%

Nehogy...

Eleve túl sokat adtok, nem is értem 2400 euróból hogy tudtok egyáltalán jól megélni itt kint, úgy hogy ennyit spóroltok! El sem tudom képzelni mit csinálnék itt NÉmetországban, ha ilyen alacsony lenne a fizetésem, de biztos nem tudnék 500 eurókat tologatni mindkét szülőpár zsebébe...

2015. jún. 16. 17:56
 2/30 A kérdező kommentje:

Van azért túlóránk plusz kaptunk nyári pénzt, tehát van hogy ez több, van hogy kevesebb, elég alacsony a lakás díja, jót fogtunk ki. Hála nem vagyunk túl nagy igényűek :)

De ez a max amit adunk, előzőleg kevesebb volt sokkal.

2015. jún. 16. 17:58
 3/30 anonim ***** válasza:
94%
inkább örüljenek, hogy kapnak ...komolyan nem értem az ilyet...
2015. jún. 16. 17:59
 4/30 anonim ***** válasza:
22%
Szerintem kamuzol. Ilyen pofátlan szülők nincsenek. Ha meg igaz úgy kiosztanám őket, hogy a pénzt többet szóba nem hoznák az tuti.
2015. jún. 16. 18:11
 5/30 anonim ***** válasza:
91%

Dehogy is fizessétek.

Inkább köszönjék meg azt, amit kapnak, az is szép összeg.

2015. jún. 16. 18:12
 6/30 anonim ***** válasza:
93%
1200€ az tényleg nem sok, anyós nem tudja hogy mit beszél ha azt hiszi hogy ebből olyan nagyon jól meg lehet kint élni.
2015. jún. 16. 18:25
 7/30 anonim ***** válasza:
94%
Ez már pofátlanság,ne fizessétek!!!!! 4-500 euro rengeteg!!!!!
2015. jún. 16. 18:25
 8/30 anonim ***** válasza:
79%
Én olyan 100eu-kat szoktam hazavinni, igaz minden 2 hétben megyek haza, viszont nem 1200-at keresek.
2015. jún. 16. 18:27
 9/30 anonim ***** válasza:
94%
tulajdonképpen egy fillért nem lennétek kötelesek adni, jó nagy suttyók, hogy még a ti pénzeteket is elköltenék.
2015. jún. 16. 18:30
 10/30 anonim ***** válasza:
91%
Én ezek után ajándékot is csak a te szüleidnek vinnék.
2015. jún. 16. 19:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!