Ilyeneken kiakadni? Ilyenkor teendő?
Pár hónapja elköltöztünk. Anyóséknál voltunk, nem volt otthon még, anyukám hívott, mindig visszahívom mert idősek és nem lehet tudni, félrevonultam. Eközben megérkezett anyósom, hallottam ahogy a párom mondja neki hogy bent vagyok a szobában, telefonálok. Jön be, mutattam hogy telefonálok és egy pillanat (5perc volt az egész) és megyek. Erre ő elkezdte mondani hogy a hitelük hogy az időjárás... Nem figyeltem rá és nem válaszoltam, gondoltam csak érti hogy telefonálok, hát a 3. mondat után sértődött arccal nézett rám és kiviharzott. Amikor kimentem már csak tőmondatokban beszélt velem.
A másik az hogy azon is kiakadt hogy nem ettünk (ezen már nem először). Nem előre megbeszélt találkozó volt szóval nem készült, páromnak kellett valami, beszaladtunk gyorsan, fél óra volt az egész, apósnak segítettünk. Kínált többször hogy pörkölt stb. mondtuk hogy nem, általában amúgy is kaja után megyünk de ő ilyenkor kiakad és berohan a szobájába duzzogva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!