Most ezért én érzéketlen vagyok?
Igen,
Másreszt a feleséged nem gondolkodik racionálisan...
A helyzetet nem oldja meg ha hazaköltözik, de kell valamit tenni, hogy az apja ne legyen egyedül.
Nem tiszted megítélni az apját, ha ő maga nem teszi..
( egyébkent a férjem a sógorom és a tesóm sem tudják senkinek a születési évét.. Sőt a napokkal is bajban vannak, a sajátjukat is elfelejtik kb.. Ez ,ég semmit nem jelent.
A bántalmazás más tészta...de ezt a feleségednek kell magában lejátszania.. Ha otthon marad, és egyedül hal meg az apja arra is rámegy a kapcsolatotok, a pbűntudata miatt
Ha te scak ellenkezel, a feleséged nem fog bevonni, és ahelyett, hogy jó, kompromisszumos megoldást találnatok tenyleg rámegy a hazasságotok..
Az a minimum, hogy amíg ki nem derül mi van felesleges ugrálni, plusz már most temetni a "papát"
4: az az ember nem APA aki megalázza és bántalmazza a gyerekeit. Szóval nem az apja max. DNSdonor.
Komprumisszumként vesd fel hogy a pénzt, amit a költözésre költenétek, azt költse az após gyógykezelésére.
Szerintem nem!
De mindenki máshogyan viszonyul a szüleihez.
Azonban ez a mondat elgondolkoztató:
"mert mégiscsak az apja" - a párod meg "mégiscsak" a lánya.
Ez szerintem mindent elmond. Ha eddig nem volt a lánya, akkor szerintem már nem az apja.
+1
A gyermek (kor mindegy) nem tartozik semmivel a szüleinek a köszöneten kívül.
Nem kérte, hogy megszülessen. (lehet lepontozni).
Igen. Gondolj bele, ha mondjuk a te édesapáddal történne ez.
Neki köszönheti a feleséged, hogy egyáltalán él, te pedig hogy egy ilyen lánya lett, akivel boldog vagy.
Változnak az emberek, talán megbánta.
Ha a eleségedet meg nem tudod megérteni, akkor ne csodálkozz ha erre rá fog menni a kapcsolatotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!