Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Most ezért én érzéketlen vagyok?

Most ezért én érzéketlen vagyok?

Figyelt kérdés
Apósom egy alkoholista senkiházi, aki soha nem törődött a gyerekeivel, szerintem azt sem tudja melyik évben születtek. Most kiderült, hogy lehet komolyabb betegsége van, feleségem emiatt haza akar költözni (csak a városba, nem az ő házába), mert mégiscsak az apja, és nem akarja, hogy egyedül legyen. Én ettől kiakadtam, mert egy ilyen ember, aki megalázta, bántalmazta, és soha nem törődött a gyerekével, én azt nem sajnálnám még akkor sem, ha fűt fát ígér. Feleségem nem érti, miért akarom erről lebeszélni, nem akarom feladni az életünket, a munkánkat, nem akarom, hogy ettől tönkremenjen az életünk, főleg úgy hogy lehet semmi baja nincs! Most emiatt szemét vagyok?
2015. máj. 30. 21:27
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
nem
2015. máj. 30. 21:33
 2/7 anonim ***** válasza:
37%

Igen,

Másreszt a feleséged nem gondolkodik racionálisan...

A helyzetet nem oldja meg ha hazaköltözik, de kell valamit tenni, hogy az apja ne legyen egyedül.

Nem tiszted megítélni az apját, ha ő maga nem teszi..

( egyébkent a férjem a sógorom és a tesóm sem tudják senkinek a születési évét.. Sőt a napokkal is bajban vannak, a sajátjukat is elfelejtik kb.. Ez ,ég semmit nem jelent.

A bántalmazás más tészta...de ezt a feleségednek kell magában lejátszania.. Ha otthon marad, és egyedül hal meg az apja arra is rámegy a kapcsolatotok, a pbűntudata miatt

Ha te scak ellenkezel, a feleséged nem fog bevonni, és ahelyett, hogy jó, kompromisszumos megoldást találnatok tenyleg rámegy a hazasságotok..

Az a minimum, hogy amíg ki nem derül mi van felesleges ugrálni, plusz már most temetni a "papát"

2015. máj. 30. 21:33
 3/7 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem nem, én se érteném. Ha az én apám beteg lenne, aki egyébként a mai napig tönkre akarja tenni az életem és annak örül, ha boldogtalan vagyok, bulit csapnék! Nemhogy hazaköltöznék hozzá!!!
2015. máj. 30. 22:39
 4/7 anonim válasza:
16%
A harmadik válaszadót legszívesebben letiltanám.. de komolyan! MÉGIS CSAK AZ APJA!!!
2015. máj. 31. 21:38
 5/7 anonim ***** válasza:
65%

4: az az ember nem APA aki megalázza és bántalmazza a gyerekeit. Szóval nem az apja max. DNSdonor.

Komprumisszumként vesd fel hogy a pénzt, amit a költözésre költenétek, azt költse az após gyógykezelésére.

2015. máj. 31. 21:46
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem nem!

De mindenki máshogyan viszonyul a szüleihez.

Azonban ez a mondat elgondolkoztató:

"mert mégiscsak az apja" - a párod meg "mégiscsak" a lánya.

Ez szerintem mindent elmond. Ha eddig nem volt a lánya, akkor szerintem már nem az apja.

+1

A gyermek (kor mindegy) nem tartozik semmivel a szüleinek a köszöneten kívül.

Nem kérte, hogy megszülessen. (lehet lepontozni).

2015. jún. 15. 18:47
 7/7 anonim válasza:
0%

Igen. Gondolj bele, ha mondjuk a te édesapáddal történne ez.

Neki köszönheti a feleséged, hogy egyáltalán él, te pedig hogy egy ilyen lánya lett, akivel boldog vagy.

Változnak az emberek, talán megbánta.

Ha a eleségedet meg nem tudod megérteni, akkor ne csodálkozz ha erre rá fog menni a kapcsolatotok.

2015. jún. 21. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!