Szerintetek is semmiségeken problémázom?
Szerintem meg kérdezőnek van igaza!
Ne hagyd magad kérdező,állj ki magadért...undok az anyósod.
Megnézném a sok anyóspártinak mennyire állna félre a kis szája,ha velük történne ilyen folyamatosan.
Álszentek-milliomosok-diplomások itt sokan...ne higgy nekik kérdező!!!
Nem is tudtam, hogy diplomásnak lenni lenézendő :)
Kérdező! Anyósod biztosan nem könnyű természet, de én is úgy érzem, hogy itt azért te liheged túl a dolgokat.
Leírták már előttem, hogy miért, nem mennék különösebben bele, csak azt jegyezném meg, hogy az anyák napi húzásod kifejezetten bántó volt, azon a helyében én nagyon megsértődtem volna.
A sajtot megkértem hogy ne csináljon mert nem ehetem. Direkt az volt. Jóval a bejelentés után. De azt nem tudtam hogy csak nyersre vonatkozik, köszi az infót.
A fénykép anyukám szülinapjára volt. Neki nem volt szülinapja, ezért nem küldtem neki.
Az autó miért csak aznap volt jó? Csak a péntek délután nem volt jó nekünk, azért is csak akkor kellett.
De mondom, ezeket még lehet el is felejteném, ha az nem lett volna, hogy ne egyek, mert kövér leszek, az orvos hülye, a gyereknek nem lesz semmi baja, ha nem eszek.
Elhiszem, hogy vannak szörnyebb anyósok, és próbálok nem problémázni, a férjemet nem terhelem ezekkel a dolgokkal, ezért is jól esett kiírni ezeket, és látni, hogy nások hogy gondolják.
Nem értem az anyák napját. A férj nyilván készült a saját édesanyjának valamivel, akkor már a gyerek kezébe is belenyomhatott volna egy szál virágot.
A másik meg, tök undorító, hogy így örömködik, hogy nincs másik nagymama. Gusztustalan ember az ilyen.
Kedves Kérdező!
Persze ilyen kis apróságokon is meg lehet sértődni, egy-két szurkálása lehet hogy nem is véletlen volt, hanem direkt gonoszkodó, de hidd el, hogy sok ember a munkahelyén naponta 10x annyi sérelmet kénytelen lenyelni, mint amit Te itt összesen felsoroltál (jó cégnél, komoly képzettséget igényelő munkakörben is).
Ha anyósod szereti a kislányotok, az tök jó alap arra, hogy normalizáld anyósoddal a viszont, ami neked is megkönnyítheti az életed. Gondolom, most egy kicsit a te képedről, viselkedésedről is látszik, hogy nem nagyon csiped, próbálj hozzá pozitívan állni, ilyen kis apróságokkal kezdheted, hogy neki is küldesz gyereketekről folyamatosan képeket (ha nem küldtél neki, az már elég ok, hogy kicsit sértődött legyen),
38F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!