Anyóst azt terjeszti hogy vibrátort használok, miközben az epilátort hallotta?
Jézusom, az se semmi :D
Igen amúgy, a sok szabadidő és az ingermentes környezet hatásai szerintem ezek.
:DD
Nevess rajta egy jót, és kész. Kit érdekel, ki mit brekeg az ember háta mögött?
Amúgy azon elgondolkodhatna, hogy ha vibrátor használatára kellene fanyalodnod, akkor nem veled, hanem a saját kisfiával lenne baj:D
Hát anyósodat elvinné egy infarktus, ha látná, mit tartogatunk a férjemmel az ágytámla mögött. :)
De tudod kivel tisztázd? A boltossal!
Ők a pletykaközpontosok falun! Ha jóban vagy vele, akkor meséld el neki röhögve, miket nem gondol rólad anyós.
Finoman jegyezd meg a végén: nem tudom, honnan jön neki az ötlet. Talán a saját zoknisfiókjából *kacsint*
Ha visszanőtt a szőr a lábadon állj neki ismét, csak nyitott ajtónál. Ha nem megy oda megnézni, akkor az epilátorral a kezedben ülj ki a nappaliba, folytasd ott a dolgot.
Lehet nem is hallott még ilyen szerkezetről:)
Mondd meg neki, hogy tudja mama, ha sokat maszturbál az ember, akkor nem nő szőr a lábán.
Biztos anyukára is ráférne már egy kiadós "szőrtelenítés". :-D
Tudod, mit csinálnék, ha velem történne ilyen?
Az anyósom következő születésnapján a tágabb értelemben vett családdal ünnepelve, ott mindenki előtt átadnék neki ajándékként extra szép díszcsomagolásban egy vibrátort.
Amíg bontogatja, még meg is jegyezném, hogy nem tudom, hogy a méretet sikerült-e eltalálnunk, de ha esetleg nem, akkor bontatlan csomagolásban cserélhető 14 napon belül, csak szóljon nyugodtan.
Ha a dobozt kibontva zavarba jönne és/vagy kiakadna, akkor sajnálkozva magyarázkodnék, hogy de hát valakitől azt hallottam nemrég a faluban, hogy múltkor panaszkodott, hogy tönkrement a régi vibrátora, mi igazán csak szerettünk volna meglepni valamivel.
Ha kikérné magának, hogy ő ilyet nem mondott, neki nem is volt soha olyan, mégis mit képzelünk róla stb, akkor mondanám, hogy rettenetesen sajnálom, mi tényleg csak örömet szerettünk volna szerezni, és elkezdeném bőszen szidni akitől hallottam (természetesen konkrét név nélkül, mert nyilván nem hoznék valakit ilyen kellemetlen helyzetbe, és nem hazudnék róla), meg felháborodva nyomnám a szöveget percekig arról, hogy egyesek hogy lehetnek ilyen pletykásak és rosszindulatúak, hogy alaptalan dolgokat terjesztenek másokról, szégyelljék magukat stb. :-))))
Ha maradnál valami kevésbé konfrontatív megoldás mellett, akkor a következő alkalommal, amikor a zárt ajtó mögött berregsz az epilátoroddal, kikiabálhatnál neki, hogy lenne-e szíves behozni neked a telefonodat, amit a konyhapulton felejtettél.
(Csak ezek után nyilván nem futna körbe a faluban, és nem újságolná el azoknak, akiket a vibrátoros sztorival szórakoztatott, hogy ja, bocs, berregni berreg, rezegni rezeg, de igazából nem vibrátor, hanem epilátor.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!