K.era kérdése:
Mit tegyek? Anyósom kibirhatatlan. Hogy lehet leállítani?
Figyelt kérdés
19 éve vagyunk házasok.Sajnos anyósommal lakunk.Pár hete elvesztettem az állásom.Azóta anyósom minden nap átkoz.A nap minden percében.A párom nem tesz semmit.Én már arra is gondoltam,hogy felveszem miket mond,s feljelentem.Mit tegyek?2015. máj. 17. 16:13
21/32 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem beszélek anyósommal.Hiába mondanék bármit.Olyan,mint mikor egy részeg embernek mondod,hogy részeg.Érted ugye?
2015. máj. 17. 16:43
22/32 A kérdező kommentje:
Találtam másik munkát.Holnap kezdek.
2015. máj. 17. 16:45
23/32 anonim válasza:
Bírom már, amikor ilyen jöttment senki buták azt tanácsolják egy 19 éve házasnak, ahol van két gyerek is, hogy keress másik pasast! Az ilyenek, akiknek halvány fingjuk nincs az egészről, miért osztogatják az észt kéretlenül??!!
24/32 A kérdező kommentje:
Lehet nem új pasi kellene,hanem egy lakat az anyósom szájára.
2015. máj. 17. 16:54
25/32 anonim válasza:
Vegyél egy lakatot, és mikor rád ront, mutasd fel neki a lakatot! Hátha leesik nála a tantusz! :D
26/32 A kérdező kommentje:
Kösz.Kicsit jobb a kedvem.
2015. máj. 17. 16:59
28/32 anonim válasza:
Ha meglesz a munka és lesz egy kis spórolt pénzed, szerintem akkor menjetek a gyerekekkel albérletbe. Férjed meg vagy követ vagy nem. Így nem lehet élni.
29/32 anonim válasza:
Még ennyi idősen se tudott elválni az anyjától? Az durva. De főleg az, hogy nem áll ki melletted. Ezek szerint még mindig második vagy anyuci után.
30/32 anonim válasza:
Off: "anyja" és nem "anja", az Isten szerelmére.
On: menj, más megoldás nincs. Vagy tűrsz tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!