Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tegyek? Anyósom kibirhatat...

K.era kérdése:

Mit tegyek? Anyósom kibirhatatlan. Hogy lehet leállítani?

Figyelt kérdés
19 éve vagyunk házasok.Sajnos anyósommal lakunk.Pár hete elvesztettem az állásom.Azóta anyósom minden nap átkoz.A nap minden percében.A párom nem tesz semmit.Én már arra is gondoltam,hogy felveszem miket mond,s feljelentem.Mit tegyek?

2015. máj. 17. 16:13
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
51%
De most kié a lakás? A tied vagy anyósé?
2015. máj. 17. 16:31
 12/32 A kérdező kommentje:
Nagyon nehéz eset.Anyósom anja se szerette.Mikor az utolsó perceit élte dédi mama akkor is csak ellökte anyósomat magától.Szerintem ő a megtestesült ördög.
2015. máj. 17. 16:33
 13/32 anonim ***** válasza:
83%

Feljelenteni nem hiszem, hogy tudnád, miért is? Becsületsértésért? Maximum megfeddik, ha egyáltalán foglalkoznak az üggyel.

Sajnálom, de ennyi idő alatt tényleg megszokhattad volna, vagy tehettél volna valamit, most már elég késő elkezdeni keménykedni. Legfeljebb leordíthatod a fejét, és állandósul a veszekedés, ami senkinek nem jó, legkevésbé a gyerekeknek. Ő van otthon, övé a pálya, főleg úgy, hogy a férjed se áll melléd.

Vagy igyekszel minél kevesebbet otthon lenni.

2015. máj. 17. 16:35
 14/32 A kérdező kommentje:
Apósomé és anyósomé a ház.
2015. máj. 17. 16:35
 15/32 A kérdező kommentje:
Kösz mindent
2015. máj. 17. 16:36
 16/32 anonim ***** válasza:
88%

De, tehetsz, el kell költözni.

Ja, hogy egy anyámasszony katonájához mentél, aki nem akar elszakadni anyucitól, és fontosabbnak tartja, mint téged?

Akkor vagy tűröd, vagy elválsz, és mész a két gyerekkel.

2015. máj. 17. 16:38
 17/32 anonim ***** válasza:
86%
Nem tudod neki azt mondani, hogy: "anyuka (vagy ahogy szólítod) most már állítsa le magát, azonnal! Nem vagyok hajlandó eltűrni, hogy a nap minden percében átkoz! Elég volt! Maga balra, én jobbra! Viszont ne látásra!" Aztán nem szólsz hozzá egy hétig. Majd észreveszi magát.
2015. máj. 17. 16:40
 18/32 anonim ***** válasza:
68%

Nők.. Az ilyen pasast hagy ott a fenébe, éljen csak az anyjával. Komolyan, keress másikat. ennek nincs megoldása.

És ne "jó pasit" keress, hanem rendeset.

2015. máj. 17. 16:40
 19/32 A kérdező kommentje:
Ezen már elgondolkoztam. Inkább lépek,de így nem élek tovább.
2015. máj. 17. 16:41
 20/32 anonim ***** válasza:
65%
Ha anyósé a ház, nem dolgozol, akkor inkább húzd meg magad.
2015. máj. 17. 16:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!