Folyton utalásokat tesz rá, hogy a fiának mennyit kell dolgozni, én meg nem csinálok semmit mert nem dolgozok. Mondja ezt úgy, hogy 6 gyereket szült, szépen sorba, ennek fele intézetben nőtt fel, és sohasem dolgozott 2 hónapnál tovább ő sem. Mi jogon mondja ezt folyton? Ha tudok akkor elfogok menni, de jelenleg nem lehet. És azt mondja hogy a gyereknevelés nem munka és nem nehéz. Namost ugye neki sok gyereke intézetbe volt, és amelyikeket nevelte is, csak úgy hogy elment otthonról és sosem volt otthon velük, mert neki a barátnői és a pasik elöbbre valók voltak.
Ezt azért mondja, mert valószínűleg úgy érzi, hogy a fiat kihasználod.. Te elvagy otthon a fia meg szenved, voltam így én is.. Ezt el kell viselned vagy szólj a párodnak tegyen valamit, mert ez neked rossz
2015. máj. 6. 18:02
2/11 anonim válasza:
és te miért nem dolgozol?
gyerekkel van otthon?
2015. máj. 6. 18:03
3/11 A kérdező kommentje:
Igen 3 gyerekünk van.
2015. máj. 6. 18:05
4/11 Argloss válasza:
Azért bánt, mert jobban érzi tőle magát és meg is teheti, mert adsz a véleményére.
Én nem igazán venném figyelembe egy olyan ember véleményét akinek a gyerekei intézetbe kerültek. Biztosan túl előítéletes vagyok, de nem hiszem, hogy egy ilyen ember túl megfontoltan élne stb. Neked a párod és a gyermekeid a családod. Nekik kell jónak lenned, nem anyukának vagy szomszéd Rozi néninek...
2015. máj. 6. 18:09
5/11 anonim válasza:
Amikor ilyesmiket mond, a párod hogyan szokott reagálni?
Meg szoktad esetleg kérdezni tőle, hogy amikor kb. annyi idősek voltak a gyerekei, mint most a legkisebb nálatok, akkor ő hol és hány órás munkaviszonyban dolgozott?
2015. máj. 6. 18:11
6/11 anonim válasza:
Csatlakozom 4-es válaszolóhoz. Sok ember úgy érzi, hogy kora alapján joga van mindenbe beleszólni és osztani az észt. Csak azt tudod csinálni, hogy elkerülöd a vele való együttlétet. Az ilyen emberek képtelenek visszafogni magukat, sikerélményt jelent számukra, ha valakivel éreztetni tudják a (nem létező) fensőbbgégüket, vezértehéni funkciót akarnak betölteni, mert ez jelenti számukra a sikerélményt.
2015. máj. 6. 18:31
7/11 anonim válasza:
jelenleg gyesen vagyok de az anyós engem is piszkál csak a hátam mögött. mindenhol mondja hogy semmit nem csinàlok mert a fia dolgozik meg minden ö csinàl. ja és még k..va is vagyok meg kövér. mindent jobban tud mert ö 3 gyereket felnevelt, nekem 2 nagy van meg 3 pici de én nem tudok semmit. na és veszélyeztetett terheskènt is kergetett volna dolgozni. ne is foglalkozz vele hagyd rá sajnos vannak ilyen bolond elmebajos anyósok.
2015. máj. 6. 18:36
8/11 anonim válasza:
A feleségem 13 éve van itthon GYES-en. HA anyámnak csak a gondolat megfordulna a fejében, hogy ezért piszkálja, akkor nagyon csúnya dolgokat művelnék vele! Ugyanis semmi köze a mi életünkhöz.
Ti meg költözzetek el legalább olyan távolságra, hogy papucsban ne lehessen átmenni, és akkor nem kell beszélgetni az anyóssal, így nem lesz alkalma piszkálni.
2015. máj. 6. 19:09
9/11 anonim válasza:
A leírtak alapján az ilyen emberre szokták mondani, hogy másban a szálkát, magában a gerendát...
2015. máj. 6. 19:36
10/11 anonim válasza:
Amikor azt mondta hogy a gyereknevelés könnyű nem kérdezted meg tőle hogy akkor a tieid mért kerültek intézetbe? Szerintem csak a saját szerencsétlenségét vetíti ki rád
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!