Mik az előnyei és hátrányai, ha se anyósom, se apósom nem lesz?
Nem lehet tudni. Ugyanis ha olyan emberek lettek volna, akikkel megszeretitek egymást, jól kijöttök, igazi családként, szeretetben, egyetértésben tudtok élni, akikhez szeretsz járni, akkor szerintem csak előnye van.
Olyat, hogy hátránya, nem írnék, mert ha más nem, az mindenképp mindenek feletti előny lenne, hogy élnek a párod szülei. Viszont ha "rossz" anyós-após lennének, akkor nyilván nehezebb lenne neked.
Lelkileg ezt, hogy viselte?
Rendben van?
Az sokkal lényegesebb kérdés, hogy most hogy van mint a mi lenne ha?
15-ös vagyok. Jut eszembe, a párom szemszögéből le tudom írni, hogy milyen előnye lenne, ha neki pl nem lenne anyósa :D
- nem lenne, aki megkeseríti az életét a rosszindulatúságával
- nem lenne, aki még azt is évekig ordítja rá, ha valamilyen ünnepen nála ebédelünk és utána tényleg évekig azt kell hallgatni, hogy „én zabáltatom őt karácsonykor”
- nem lenne, aki azzal fenyegeti őt részegen, hogy ha nem kényszerít engem arra, hogy beszéljek vele telefonon, akkor anyósomat fogja felhívni és vele fog ordítani, hogy ezek a „kva kölykök leszrják őt” – mármint mi ketten, mert ha lehet, akkor inkább fel se vesszük anyámnak a telefont.
- nem lenne, akit minden egyes családi összejövetelen szégyellni kell, amiért ápolatlan, lerí róla, hogy alkoholista és vállalhatatlanul viselkedik, meg káromkodik, mint egy kocsis
ó, hát és még tudnám a végtelenségig sorolni, de inkább nem is idegesítem tovább magam ezeken… Hálát adok az égnek, hogy az anyósom olyan, amilyen és több anyai szeretetet ad nekem, mint az a nő, aki világra hozott és „felnevelt”…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!